مرور دوره 29, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 48
| موضوع | 
|---|
| اثرات همافزایی [1] | 
| ارزیابی حسی [1] | 
| اسانسهای گیاهی [1] | 
| اسپند [1] | 
| اسید ال-آسکوربیک [1] | 
| الگوریتم ژنتیک [1] | 
| امولسیون [1] | 
| انجماد [1] | 
| آلبومین [1] | 
| آنتیاکسیدان کل [1] | 
| آنزیمبری [1] | 
| بتنونایت [1] | 
| بدون گلوتن [1] | 
| تابع فعالسازی سیگموئیدی [1] | 
| ترکیبات تقریبی [1] | 
| ترکیبات فنولیک [1] | 
| توزیع اندازه ذرات [1] | 
| جایگزین چربی [1] | 
| حداقل غلظت مهارکنندگی تلفیقی [1] | 
| خواص ضدمیکروبی [1] | 



