مرور دوره 29, شماره 1 بر اساس موضوع "حداقل غلظت مهارکنندگی تلفیقی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
فعالیت ضد قارچی و اثرات همافزایی ترکیب اسانسهای گیاهی آویشن، دارچین، رزماری و مرزنجوش برعلیه قارچهای مولد فساد در میوه سیب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: استفاده از ترکیب برخی از اسانس های گیاهی می تواند منجر به تشدید فعالیت ضدقارچی آنها علیه قارچ های مولد فساد در میوه ها شود. هدف: این مطالعه به منظور بررسی فعالیت ضد قارچی ...



