دوره 29, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارزیابی پروفایل اسید چرب، ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و آنتیاکسیدانی ترکیب روغنهای هسته انگور و کنجد
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: روغن هسته انگور حاوی مقادیر بالای اسید لینولئیک (68%-76 %) است که اسید چرب ضروری بدن انسان بوده و وجود آن در رژیم غذایی از نظر نقش عملکردی آن برای بافتها، ضروری میباشد. در بین ...
-
تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: درزندگی مدرن امروزی امکان دسترسی به سبزیجات تازه کمتر است و بکارگیری تکنیکهای فرآوری و ذخیرهسازی مناسب سبزیجات امری ضروری است. هدف: در این پژوهش، هدف اندازهگیری میزان ...
-
بررسی اثر بهکارگیری موسیلاژ دانههای اسفرزه، شاهی و ریحان بر رفتار رئولوژیکی دسر لبنی شکلاتی کمچرب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: با بهکارگیری هیدروکلوئیدها میتوان ویژگیهای رئولوژیکی مواد غذایی را بهبود بخشید. هدف: در این پژوهش، امکان استفاده از تلفیق موسیلاژهای اسفرزه، شاهی و ریحان (هرکدام در ...
-
تاثیر مدت زمان نگهداری بر ترکیبات مغذی و ویژگیهای ارگانولپتیکی ماهی صافی (Siganus javus) در حالت یخ پوشی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: نگهداری ماهی در یخ خرد شده باعث حفظ کیفیت غذایی و ترکیبات مغذی آن خواهد شد. آنزیمها و میکروارگانیزمها بلافاصله پس از صید شروع به فعالیت در ماهی نموده و باعث تولید ترکیباتی ...
-
مدلسازی افت وزن زردآلو طی خشککردن با خشککن فروسرخ به روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: مدلسازی خشککردن محصولات کشاورزی، یکی از راههای مناسب برای کنترل زمان و شرایط خشککردن میباشد. هدف: در این مطالعه جهت خشککردن و افزایش زمان ماندگاری زردآلو، از روش ...
-
افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: اسید ال-اسکوربیک یا ویتامین c یک آنتی اکسیدان طبیعی است که در میوهها و سبزیجات بویژه مرکبات یافت میشود. اسید اسکوربیک وقتی در معرض هوا قرار میگیرد اکسیده میشود. اکسیداسیون ...
-
فعالیت ضد قارچی و اثرات همافزایی ترکیب اسانسهای گیاهی آویشن، دارچین، رزماری و مرزنجوش برعلیه قارچهای مولد فساد در میوه سیب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: استفاده از ترکیب برخی از اسانس های گیاهی می تواند منجر به تشدید فعالیت ضدقارچی آنها علیه قارچ های مولد فساد در میوه ها شود. هدف: این مطالعه به منظور بررسی فعالیت ضد قارچی ...
-
تاثیر آلبومین تخم مرغ بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و ریز ساختاری امولسیون روغن در آب تولیدی توسط اولتراسوند
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: پروتئینها به خصوص آلبومین تخم مرغ با خصوصیات امولسیفایری نقش مهمی در تولید امواسیونها دارند. هدف: این آزمایش به منظور بررسی خصوصیات امولسیون روغن در آب (20 درصد روغن) تحت ...
-
تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتریهای پروبیوتیک
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: دانههای کینوا ارزش تغذیهای بالایی دارند، اما با انجام عمل تخمیر میتوان خواص تغذیهای آن را افزایش داد. هدف: در پژوهش حاضر، تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا ...
-
تهیه و شناسایی فیلم نانوکامپوزیت کاراگینان/نانوکلی حاوی عصاره اسپند
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: افزودن عصاره اسپند می تواند منجر به بهبود خواص ضدمیکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم کاراگینان شود. هدف: هدف از این پژوهش تهیه فیلمهای ضدمیکروبی بر پایه بیوپلیمرکاراگینان جهت ...



