مرور دوره 27, شماره 6 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 15 از 15
- 
اثر منابع مختلف نیتروژنی بر میزان زیتوده و محتوی پروتئینی جلبک سبز-آبی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)نیتروژن به عنوان یکی از عناصر مهم موثر بر متابولیسم لیپید و پروتئین در ریزجلبکها شناخته شده است. در این پژوهش به منظور بهینهسازی میزان زیتوده جلبک Spirulina platensis و همچنین میزان پروتئین آن، از منابع ...
 
- 
بررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف مونت موریلونیت (Montmorillonite) بر برخی شاخص های رشد و خونی بچه ماهیان قزلآلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss ) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)در این پژوهش تاثیر افزودن سطوح مختلف کانی مونت موریلونیت بر شاخص های رشد و برخی فاکتورهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان بررسی گردید. تحقیق با 3 تیمار آزمایشی شامل افزودن سطوح مختلف کانی مونت موریلونیت به جیره غذایی تجاری ...
 
- 
بررسی مقالات موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در پایگاه اطلاعاتی وب آو ساینس بر اساس شاخصهای کمّی و کیفی علمسنجی (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)در این پژوهش، مقالات نمایه شده اعضای هیات علمی و پژوهشگران موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور بر اساس شاخصهای کمّی و کیفی علمسنجی در پایگاه اطلاعاتی آی اس آی وب آو ساینس بررسی شده است. به منظور انجام پژوهش از روشهای علمسنجی ...
 
- 
بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)ماکارونی، کنسانتره پروتئین ماهی، غنی سازی، کپور نقره ای، اسید های آمینه
 
- 
بررسی کارایی حذف آمونیاک از پساب مزارع پرورش قزل آلا رنگین کمان توسط زغال لیلکی(Gleditschia caspica )، اسکلت مرجان Antozoa و پشم فولاد(Steel wool) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)آبزی پروری از جمله پیشرو های تولید غذا سالم برای بشریت است. براساس گزارش سازمان خوار و بار جهانی بین بیش از 70 سیستم پرورش انواع موجودات زنده تامین کننده غذای جامعه بشری، آبزی پروری تنها منبعی است که بیشترین انگیزش را برای ...
 
- 
تاثیر فاز محلول دیکلوفناک به عنوان آلاینده دارویی بر میزان فعالیت کاتالاز و سوپراکسید دیسموتاز ماهی کپور (Cyprinus carpio) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)دیکلوفناک، دارویی ضد التهاب و ضد درد غیر استروئیدی است که در سرتاسر دنیا به مقدار زیادی تولید و مصرف می گردد. راهیابی این دارو از طریق پساب های صنایع دارویی و شهری و مواجهه با آبزیان منجر به ایجاد تغییراتی در فیزیولوژی ...
 
- 
تأثیر اسانس گیاه سیر (Allium sativum) بر شاخصهای رشد و بقاء، برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون و آنزیمهای گوارشی ماهی زبرا دانیو (Danio rerio) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)تحقیق حاضر با هدف بررسی تأثیر اسانس گیاه سیر (Allium sativum) در چهار سطح 0 (T0)، 10/0 (T1)، 15/0 (T2) و 20/0 (T3) گرم اسانس سیر بر کیلوگرم جیره غذایی بر شاخصهای رشد و ...
 
- 
تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر رشد و ترکیب لاشه بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)در این آزمایش، تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک (صفر، 5/2، 5، 5/7 و 10 گرم در کیلوگرم جیره) بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) بررسی شد. بدین منظور، تعداد 375 قطعه بچه ماهی با میانگین وزن ...
 
- 
سنجش آگاهی دانشجویان رشته شیلات نسبت به فواید مصرف آبزیان (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)با توجه به تاثیر افزایش مصرف سرانه آبزیان بر سلامت جامعه، آگاهی از فواید آبزیان و ارزش تغذیهای آنها برای پیشگیری و درمان برخی از بیماریها بسیار اهمیت دارد. بررسی آگاهی دانشجویان شیلات از فواید و ارزش غذایی آبزیان، خواهد ...
 
- 
معرفی روش مولکولی PCR آشیانه ای (Nested RT-PCR) اصلاح شده جدید جهت تشخیص سریع بیماری نکروز عصبی ویروسی (Viral Nervous Necrosis) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)بیماری نکروز عصبی ویروسی، یکی از مهمترین بیماریهای ویروسی با گسترش جهانی در ماهیان دریایی و پرورشی دنیا محسوب میشود و تا به امروز بیش از 70 گونه حساس ماهی به این بیماری شناسایی شده است. هدف از این پژوهش ردیابی و شناسایی ...
 
- 
معرفی و پراکنش لاروهای خانواده شیرونومیده (Chironomidae)در مصب رودخانه چشمهکیله تنکابن (حوضه جنوبی دریای خزر) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)با توجه به اهمیت مصبها به عنوان مناطق حساس اکولوژیک و زیستگاه موقتی بسیاری از آبزیان و همچنین اهمیت لاروهای خانواده Chironomidae در زنجیره غذایی و تغذیه ماهیان، تراکم و الگوی پراکنش این لاروها و ارتباطشان با متغیرهای ...
 
- 
مقایسه تغییرات غلظت گلوکز خون در مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) قبل و بعد از خوراک دهی. (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)قزل آلای رنگین کمان، گلوکز، سرم.
 
- 
پایداری میکروکپسول تولید شده از روغن ماهی کیلکا با استفاده از خواص عملکردی هیدرولیز پوست ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)پوست ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان پسماند فرآوری در کارخانههای تولید فرآوردههای گوشت چرخشده، با بهایی پایین در دسترس میباشد. روغن ماهی کیلکا (جنس Clupeonella) نسبت به روغن ...
 
- 
پراکنش و فراوانی فیتوپلانکتون و اثر گیاه سنبل آبی (Eichhornia crassipes) در تالاب عینک، استان گیلان (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)این پژوهش برای شناسائی، تعیین ترکیب و فراوانی فیتوپلانکتون در تالاب عینک طی سال 1396 انجام گردید. براساس مشخصات دریاچه، نمونه ها از 4 ایستگاه در پیکره آبی جمع آوری گردیدند. در این مطالعه 30 جنس فیتوپلانکتونی از شاخه های ...
 
- 
کاربرد روش شاخص کیفی برای تعیین مدت زمان نگهداری ماهی کفال پشت سبز (Chelon subviridis) شکم خالی نگهداری شده در یخ (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2019-01-21)هدف از مطالعه حاضر، ارزیابی تازگی ماهی کفال پشت سبز شکم خالی نگهداری شده در یخ به مدت 16 روز بود. تغییرات طی نگهداری با ارزیابی حسی (روش شاخص کیفی QIM)، pH، بازهای ازته فرار (TVBN)، تری متیل آمین (TMA)، تیوباربیتوریک اسید ...
 



