مرور دوره 47, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 11 از 11
- 
مطالعه صفات مورفولوژیک مؤثر بر عملکرد گاوزبان ایرانی (Echium amoenum) در شرایط کاربرد کودهای آلی و شیمیایی و تراکمهای مختلف گیاهی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)بهمنظور مطالعه صفات مورفولوژیک مؤثر بر عملکرد گاوزبان ایرانی (Echium amoenum) در شرایط کاربرد تیمارهای تغذیهای و تراکمهای مختلف، آزمایشی در سالهای زراعی 92-1390 در دانشگاه فردوسی مشهد بهصورت فاکتوریل در قالب ...
 
- 
ارزیابی تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر بهبود رشد رویشی پاجوشهای درخت خرمای رقم پیارم (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)واکنش درخت خرما به مصرف کودهای شیمیایی، به علت وجود عناصر غذایی در تنة بسیار کند است. این ویژگی، موجب بیتفاوتی بیشتر نخلکاران به تغذیة درخت خرما شده است. درحالیکه، مصرف متوازن عناصر غذایی موجب بهبود رشد رویشی میشود. ...
 
- 
بررسی توزیع عناصر (پتاسیم، سدیم و کلر) در برخی ژنوتیپهای انگور (Vitis vinifera) در شرایط شوری (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)شوری بهعنوان یکی از مهمترین تنشهای محیطی، تولید بسیاری از محصولات کشاورزی و باغی را با مخاطره روبرو کرده است. آیندۀ تولید انگور (Vitis vinifera L.) بهعنوان یکی از مهمترین محصولات اقتصادی بخش باغبانی درگرو ...
 
- 
بررسی تأثیر تاریخ انتقال نشاء و سوخچه بر زودرسی و برخی از صفات جمعیتهای پیاز در استان خوزستان (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)بهمنظور بررسی تأثیر تاریخ انتقال نشاء و سوخچه بر زودرس کردن جمعیتهای پیاز این آزمایش به مدت یک سال زراعی (93-1392) در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بهبهان در استان خوزستان و کشتزارهای شهرستان باغملک انجام گرفت. این پژوهش ...
 
- 
بررسی ریزازدیادی درون شیشهای برخی از رقمهای امیدبخش ’به‘ (Cydonia oblonga Mill.) (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)در بین درختان میوة دانهدار، درخت 'به‘ حساسترین میزبان بیماری آتشک بوده و گزینش رقمهای متحمل آن اهمیت دارد. در این تحقیق برای تعیین شرایط بهینة افزایش، ریز نمونههای رقمهای امیدبخش KVD4، NB2، PH2 به همراه پایة کوئینس ...
 
- 
تأثیر فلز کادمیم بر توانائی زیستی و فعالیت برخی آنزیمهای پاداکسندگی در پینة گیاه پریوش (Catharanthus roseus) (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)پریوش گیاهی زینتی و داروئی است که ازنظر اقتصادی نیز اهمیت دارد. از پینة (کالوس) گیاه پریوش دروایة (سوسپانسیون) یاختهای تهیه و پس از تیمار با دزهای مختلف نیترات کادمیم به مدت 1، 3، 6 روز توانائی زیست توسط تریپان بلو ...
 
- 
بررسی تغییرپذیریهای عناصر غذایی، ویژگیهای رشدی و فیزیولوژیک در چند رقم و دورگه بینگونهای انگور در شرایط تنش شوری ناشی از کلرید سدیم (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)انتخاب انگورهای متحمل به شوری بهعنوان پایه یا رقم و یافتن شاخصهایی برای غربال ژنوتیپهای متحمل، بسیار اهمیت دارد. به این منظور تأثیر چند غلظت کلرید سدیم (0، 50، 100 و 150 میلیمولار) روی طول ریشه، وزن خشکریشه و ساقه، ...
 
- 
بررسی تحمل سرما در چند رقم انگور و ارتباط آن با بافتمردگی جوانه (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)بهمنظور بررسی میزان تحمل سرما در جوانههای انگور آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با 80 تیمار و 3 تکرار انجام شد. تیمارها شامل 4 رقم (ریشبابا، سیاه شیراز، عسکری و بواناتی)، 4 تاریخ نمونهبرداری (15آذر، 15دی، ...
 
- 
بررسی تنوع ساختارظاهری درون تودهای پسته و همبستگی بین بذرها با دانهالهای حاصل از آنها در رقم پسته بادامی ریز زرند (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)بهمنظور ارزیابی تنوع ساختارظاهری (مورفولوژیکی) درون یک تودۀ بذری پسته رقم بادامی ریز زرند (Pistacia vera L. cv. Badami-Riz- Zarand) و همبستگی بین ویژگیهای بذرها با دانهالهای حاصل از آنها، 20 صفت کمی در 67 خشک ...
 
- 
تأثیر اسل، ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L.) (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)در این پژوهش که باهدف بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری پس از برداشت گل شاخه بریدنی مریم رقم دابل انجام گرفت، تیمارهای موردآزمایش شامل آب مقطر بهعنوان تیمار شاهد، اتانول 3درصد، ساکارز 5 درصد، اسانس آویشن باغی در سه سطح 50، ...
 
- 
تأثیر هرس تابستانه و محلولپاشی کلرید کلسیم بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی میوۀ کیوی (Actinidia deliciosa cv.Hayward) (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانUniversity of Tehran, 2016-05-21)هماکنون یکی از راههای افزایش سفتی بافت میوه، مصرف کلسیم روی میوههای کیوی پیش از برداشت است. چگونگی برداشت، ترابری و نگهداری کیوی در ایران مناسب نیست و ضایعات حاصله در اثر کاربرد روشهای سنتی و بیدقتی در امر برداشت تا ...
 



