مرور دوره 5, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 10
-
رابطه بین تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط زراعی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-08-23)این مطالعه با هدف ارزیابی روند تغییرات ترکیبات فنولی و نیتروژن در ریزوسفر و اندامهای هوایی و زیرزمینی این گیاه در طول فصل رشد، در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار طی دو سال 1387 و 1388 انجام شد. چهار نوبت ...
-
شناسایی دو قند جدید در ضایعات زعفران با استفاده از کروماتوگرافی گازی- طیف سنج جرمی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-08-23)در طی چند دههی گذشته در بین جوامع بشری استفاده از گیاهان با کاربردهای مختلف از قبیل دارویی و صنعتی رشد روز افزونی داشته است. داروهای گیاهی برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشوند که در این بین زعفران( Crocus sativus ...
-
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت زعفرانکاران برای بهرهبرداری از آبهای زیرزمینی (مطالعه موردی دشت زاوه- تربت حیدریه)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-08-23)بخش عمده منابع آب استحصالی دشت زاوه- تربتحیدریه در استان خراسانرضوی، از طریق چاه بوده و آبهای استحصالی عمدتأ در بخش کشاورزی مورد مصرف قرار میگیرد. افت شدید در سطح آب زیرزمینی این دشت در چند سال اخیر، توجه به رویکرد ...
-
بررسی آثار اقتصادی-اجتماعی و برآورد سود کشت و کار زعفران در منطقه بناب شهرستان مرند
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-08-23)پژوهش حاضر با هدف بررسی نحوه کشت وکار، اثرات اقتصادی زعفران و جایگرینی آن به دلیل کارایی مصرف آب بالا با تأکید بر کشاورزی پایدار در بناب جدید واقع در استان آذربایجان شرقی شهرستان مرند انجام شد. تحقیق مذکور به روش پرسشنامه ...
-
اثر نانو کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-08-23)به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف نانو کود کلات آهن بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران، پژوهشی به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار و سه تیمار به صورت صحرائی در مزارع چهار ساله در منطقه قاینات خراسان جنوبی در سال زراعی ...
-
بررسی عوامل مؤثر بر پذیرش کشت زعفران در شهرستانهای سنقر و صحنه در استان کرمانشاه
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-08-23)در دهههای اخیر تغییرات آب و هوایی در ایران منجر به معرفی گیاهان خاص که نیاز آبی کمتری داشته باشند از سوی سیاستگذاران گردید. لذا زعفران به عنوان یکی از این ارقام در دستور کار سیاستگذاران قرار گرفت. کشت زعفران تاریخچهی ...
-
ارزیابی دانش فنی کشاورزان در رابطه با زراعت زعفران ( مورد مطالعه: استان خراسان جنوبی)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-08-23)یکی از عوامل پائین بودن میزان عملکرد زعفران در ایران، عدم اطلاعات کافی و ناآشنا بودن زعفرانکاران با اصول کشت و کار علمی این گیاه نقدینه است. در این تحقیق، هدف این بود که با ارزیابی دانش کشاورزان استان خراسان جنوبی در ...
-
بررسی برخی عوامل مؤثر بر محتوی نیتروژن کلاله زعفران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-08-23)زعفران (Crocus sativus L.) به عنوان با ارزشترین محصول کشاورزی جهان بخش عمدهای از صادرات غیر نفتی ایران را به خود اختصاص داده است. با توجه به اهمیت کیفیت محصولات صادراتی و به منظور ارزیابی روابط بین درصد نیتروژن موجود در ...
-
پیشبینی عملکرد زعفران با استفاده از روشهای دادهکاوی و تعیین پارامترهای اقلیمی مؤثر بر آن در سطح استان خراسان رضوی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-08-23)پیشبینی عملکرد سالیانه گرانبهاترین محصول جهان بهدلیل نقش قابل توجه در وضعیت اقتصادی و اجتماعی مناطق خشک و نیمهخشک و همچنین ارزآوری، از جایگاه ویژهای برخوردار است. هدف اصلی این تحقیق، پیشبینی عملکرد سالیانه زعفران و ...
-
اثر گلبرگ زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2017-08-23)به منظور بررسی اثر گلبرگ زعفران بر خصوصیات کیفی گوشت ران، از 250 قطعه جوجه گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و پنج تکرار در هر تیمار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد (C)، تیمار 5/2 گرم در کیلوگرم ...



