دوره 6, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.)
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2022-02-20)تنش خشکی از عوامل موثر در کاهش عملکرد زیتون در شرایط گرمسیری و نیمه گرمسیری میباشد. به منظور بررسی اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر برخی از خصوصیات فتوسنتزی و صفات وابسته به آنها، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً ...
-
بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستانهای خراسان رضوی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2022-02-20)بادام در زمره درختان باغی حـساس به شوری قرار میگیـرد. تاثیر چهار نوع خاک شور با شوریهای مختلف (2، 4، 8 و 16 dS m-1) به همراه تلقیح دو جدایه باکتری و شاهد استریل شده از سه گروه باکتری شورپسند، قلیاپسند و شورو قلیاپسند ...
-
تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک پایه های سیترنج و نارنج تحت تنش شوری
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2022-02-20)با توجه به روند افزایشی توسعه اراضی شور و کمبود اراضی مطلوب برای کشاورزی در طی یک دهه اخیر، شناسایی پایههای مقاوم به شوری جهت بهبود عملکرد از اهمیت زیادی برخوردار است .بدین منظور آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کامل ...
-
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم انگور امیدبخش در شرایط کمآبیاری
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2022-02-20)پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر تنش خشکی بر روی برخی ویژگیهای فیزولوژیکی و بیوشیمیایی ارقام امید بخش انگور انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل پنج رقم انگور روسی (Qazagiski Ramphi, Supran Bulgar, Muscat Yamtazini, Kishmish ...
-
بررسی گرده افشانی و تعیین رقم مناسب گرده دهنده برای برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در شرایط منطقه طارم
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2022-02-20)برای تعیین گردهزای مناسب ارقام میشن، ژلوت، وردیالدخائن، پیکودو و کورنیکابرا، آزمایشی از سال 1392 به مدت سه سال در ایستگاه تحقیقات زیتون طارم انجام شد. همزمان با شروع فصل رشد، فنولوژی ارقام، صفات مربوط به گل و تشکیل میوه ...
-
تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2022-02-20)سیب با نام علمی (.Malus domestica Borkh) از خانواده Rosaceae و یکی از میوه های با ارزش در دنیا میباشد. در کشور ایران نیز استان آذربایجانغربی یکی از قطبهای مهم تولید میوه سیب میباشد. درجه بلوغ و رسیدگی میوه در زمان ...
-
تأثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع قلمه بر قابلیت ریشه زایی قلمه های برخی از گونه های گلابی
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2022-02-20)پژوهش حاضر به منظور بررسی ریشه زایی قلمه تعدادی از گونه های گلابی ایران انجام شد. این گونه ها میتوانند بعنوان پایه برای ارقام تجاری گلابی استفاده شوند. قلمه های ابتدایی و انتهایی گونه های Pyrus syriaca، P.salicifolia، ...
-
تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد
(دانشگاه ارومیهUrmia University, 2022-02-20)هرس درختان و تعیین شدت مناسب آن برای افزایش فعالیتهای رویشی و زایشی و همچنین نورگیری برگها در کل حجم تاج درخت ضروری است. بدین منظور تحقیقی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار روی درختان زیتون رقم زرد در طی دو ...



