مرور دوره 29, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 10
-
تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگیهای کیفی کیک روغنی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-10-23)زمینه مطالعاتی: غذاهای فراسودمند عامل اصلی برای رساندن ترکیبات مفید به بدن در قالب رژیم غذایی هستند که علاوه بر خواص تغذیهای، خطر ابتلاء به بیماریهای مزمن را کاهش میدهند. هدف: از اینرو ...
-
ارزیابی اثر زمان برداشت و مدت نگهداری میوه در سردخانه بر روی برخی خصوصیات کیفی میوه زغال اخته
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-10-23)زمینه مطالعاتی: ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی میوهها در طی مراحل مختلف بلوغ، برای دستیابی به محصول با کیفیت بالا و گسترش طول دوره انبارمانی ضروری میباشد. هدف: بررسی تأثیر زمان برداشت بر ...
-
اثر تخمیر و روشهای پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-10-23)زمینه مطالعاتی: نان بخش مهمّی از رژیم غذایی خانوادههای ایرانی را تشکیل میدهد. با توجّه به سهولت رشد کپکها بهخصوص کپک آسپرژیلوس بر روی مواد اولیّه نانهای سنّتی و خود نان، امکان تولید سم ...
-
تأثیر شربت کامبوجا بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-10-23)زمینه مطالعاتی: شربت کامبوجا ارتباط همزیستی بین مخمرها و باکتری اسید استیک است که با فعالیت متابولیک آنها در چای شیرین، به تولید نوشیدنی ترش دلپذیر با ترکیبات مفید و سلامت بخش منجر میشود. هدف در این تحقیق ...
-
بهینهسازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-10-23)زمینه مطالعاتی: استفاده از هیدروکلوئیدهای بومی مانند صمغ کتیرا میتواند در جلوگیری از ناپایداری فیزیکی شیر کاکائو گرهگشا باشد. هدف: این پژوهش بهمنظور دستیابی به فرمولاسیون بهینه شیر ...
-
تأثیر موسیلاژ دانه شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-10-23)زمینه مطالعاتی: دوغ نوشیدنی بومی ایران است که سهم مهمی در صنایع نوشیدنی دارد. عمدهترین مشکل این محصول جدا شدن سرم در طی دوره نگهداری، به دلیل pH پایین و تجمع پروتئینهای کازئین است. هیدروکلوئیدها بهطور ...
-
تغییر برخی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و آنتیاکسیدانی دو رقم لیموترش لیسبون و اورکا (Citrus limon cvs. Lisbon & Eureka) طی فرایند رسیدگی و عمرقفسهای در شمال ایران
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-10-23)زمینه مطالعاتی: در این آزمایش ویژگیهای کیفی لیموهای تولیدی تحت شرایط اقلیمی شمال کشور طی زمان برداشت و عمرقفسهای ارزیابی شد. هدف: این پژوهش با هدف ارزیابی ترکیبات زیستفعال و خواص ...
-
سنتز نانوکامپوزیت زئولیت- آهن اکسید به روش کوالانسی پوشش داده شده با فیلم کربوکسی متیل سلولز و ارزیابی ویژگیهای مکانیکی و الکتریکی آن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-10-23)زمینه مطالعه: نانوذرات سوپر پارامغناطیسی مثل آهن اکسید (Fe3O4) میتوانند با بکارگیری میدان مغناطیسی خارجی براحتی بازیافت شوند. هدف: در این پژوهش میکروذرات زئولیت که ...
-
پتانسیل پروبیوتیکی انتروکوکوسهای جدا شده از شیر خام و فرآوردههای لبنی سنتی منطقه تبریز
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-10-23)زمینه مطالعاتی: پروبیوتیکها ارگانیسمهای زندهای هستند که دارای اثرات سلامتبخش برای میزبان میباشند. هدف: هدف از انجام این پژوهش جداسازی گونههای متنوع انتروکوکوس از شیر خام و فرآوردههای ...
-
خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای خوراکی بر پایه پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-10-23)زمینه مطالعاتی: برخی از خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه پروتئین کنجاله کنجد با افزودن نانوذرات اکسیدروی و گلیسرول در دو روش استخراج قلیایی و نمکی میتواند متفاوت باشد و باعث بهبود برخی از خواص فیلم شوند. ...



