دوره 50, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقههای توتفرنگی به روش خشککنی هوا داغ (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-10-23)خشک کردن یکی از گستردهترین روشهای مورد استفاده برای نگهداری میوهها و سبزیها میباشد. در فرآیند خشک کردن، به منظور رسیدن به یک فعالیت آبی نهایی، درصد آب مادهی غذایی کاهش مییابد. این عمل پایداری میکروبی محصول را تضمین ...
 
- 
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سیم خم کن اتومات پشتیبان گیاه (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-10-23)امروزه روش کشت عمودی به دلیل بهرهوری بالا در واحد سطح و بهبود کیفیت محصولات گلخانهای مورد توجه قرار میگیرد. در حال حاضر برای ساخت انواع فرمهای پشتیبان گیاه در کشت عمودی برای محصولات گلخانهای از روشهای مرسوم و دستی ...
 
- 
اثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگیهای رئولوژی و ساختاری ارده (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-10-23)در این مقاله اثر فرایندهای مختلف آسیاب دانه کنجد (پرهای، سرامیکی، ساچمه ای، و سنگی) بر ریزساختار، توزیع اندازه ذرات و ویژگیهای رئولوژیکی ارده مطالعه گردید. ارده یک سیال سوسپانسیون بر پایه روغن بود و در آن ذرات حاوی پروتئین ...
 
- 
خواص تغذیهای مکمل غذای کودک تولید شده از حبوبات جوانه زده (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-10-23)هدف از این مطالعه ارزیابی کیفیت پروتئین مکملهای غذایی تولیدشده از لوبیا و ماش جوانهزده و ارزیابی سلامت محصول از لحاظ خواص نگهداری و محتوای فلزات سمی است. نتایج نشان داد که سطوح انرژی این محصول بالاتر از میزان نیاز انرژی ...
 
- 
طبقهبندی ارقام مختلف برنج ایرانی و برنج تقلبی بر اساس ترکیبات فرار شناسایی شده با روش بینی الکترونیکی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-10-23)عطر و رایحه برنج یکی از ویژگی های مهم در بررسی کیفیت و موثر در میزان بازارپسندی آن است. در این پژوهش از یک سامانه بینی الکترونیکی متشکل از شش حسگر نیمههادی اکسید فلزی بهعنوان یک روش غیرمخرب در بررسی امکان تفکیک ارقام ...
 
- 
تعیین برخی از پارامترهای کیفی آب استخر پرورش ماهی با استفاده از پردازش تصویر (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-10-23)در این تحقیق، برخی از پارامترهای کیفی آب استخر پرورش ماهی شامل pH، هدایت الکتریکی (EC)، کل مواد محلول (TDS) و کدورت (Turb) به کمک روشهای استاندارد اندازهگیری شده و با استفاده از پردازش تصاویر گرفته شده توسط گوشی تلفن ...
 
- 
اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-10-23)بیماری سلیاک (CD)، نوعی بیماری خودایمنی گوارشی است که به صورت ناتوانی در هضم گلوتن بروز میکند. تنها راه درمان این بیماری استفاده از یک رژیم غذایی فاقد گلوتن در تمام طول عمر فرد است. بنابراین، توجه به تولید مواد غذایی ...
 
- 
توسعه سامانه هوشمند تشخیص بیماری آتشک در گیاه لیلیوم با استفاده از روش پردازش تصویر (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-10-23)تشخیص خودکار بیماریهای گیاهی در مراحل اولیه در مزارع بزرگ میتواند علاوه بر افزایش کیفیت محصول نهایی از بروز خسارات جبران ناپذیر نیز جلوگیری نماید. لذا در این پژوهش سامانهای هوشمند بر مبنای پردازش تصاویر به منظور شناسایی ...
 
- 
تحلیل ریسک اختلالات بدنی در کارگران تهیه قلمه، کاشت و برداشت دستی نیشکر با استفاده از روش OWAS (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-10-23)اختلالات اسکلتی-عضلانی ناشی از وضعیتهای نامناسب کاری در کشتوصنعتهای نیشکر استان خوزستان، امروزه دلیل خیلی از آسیبهای نیروی انسانی در مزارع نیشکر است. خطر مواجهه با عوامل آسیبرسان به سیستم اسکلتی-عضلانی با روشهای ...
 
- 
ارزیابی جریان انرژی و اثرات زیست محیطی تولید کیک در استان گیلان با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-10-23)در این تحقیق مصرف انرژی و انتشار آلایندههای زیست محیطی تولید کیک با روش ارزیابی چرخه زندگی در استان گیلان مطالعه و بررسی شد. دادههای لازم از طریق پرسشنامه و مصاحبه حضوری از 21 کارخانه تولید کیک در گیلان جمعآوری شد. ...
 
- 
ارزیابی ابعاد زیستمحیطی گلخانههای خیار با استفاده از ارزیابیچرخه حیات (مطالعه موردی: استان آذربایجانشرقی) (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-10-23)در تحقیق حاضر با رویکردی تلفیقی و با استفاده از ارزیابی چرخه حیات به بررسی و ارزیابی فرآیند تولید خیار گلخانهای در استان آذربایجان شرقی پرداخته شد. محاسبه اطلاعات سیاهه چرخه حیات (شامل سه قسمت نهادههای مصرفی، انتشارات ...
 
- 
مدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن برگه توتفرنگی در خشککن مایکروویو- جریان هوای گرم (پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2019-10-23)در این پژوهش یک خشککن مایکروویو- هوای گرم مجهز به سیستم کنترل توان مایکروویو و سیستم تصویربرداری برخط برای مدلسازی سینتیک خشک کردن برگه توتفرنگی استفاده شد. تیمارهای هوای گرم با دماهای 50، 60 و 70 درجه سلسیوس، سرعت هوای ...
 



