خواص تغذیهای مکمل غذای کودک تولید شده از حبوبات جوانه زده
(ندگان)پدیدآور
یاسر, انواررضایی, کرامت اللهسلامی, مریماورومئی, سورینوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف از این مطالعه ارزیابی کیفیت پروتئین مکملهای غذایی تولیدشده از لوبیا و ماش جوانهزده و ارزیابی سلامت محصول از لحاظ خواص نگهداری و محتوای فلزات سمی است. نتایج نشان داد که سطوح انرژی این محصول بالاتر از میزان نیاز انرژی روزانه توصیهشده توسط سازمان بهداشت جهانی برای نوزادان در سال ۲۰۰۹ می باشد. محتوای مس در محصول تولیدی پائینتر از میزان آن در نمونه شاهد بود. محتوای کروم در هر دو فرمول در سطح 22/0 میلی گرم در کیلوگرم به دست آمد که این سطوح و سطح مس پائینتر از سقفهای مجاز مربوط به عناصر کمیاب ثبت شده توسط سازمانهای تخصصی میباشد. مکمل غذایی تولید شده در این مطالعه دارای سطوح بالاتر انرژی، کیفیت بهتر هضم پروتئین و مقدار بیشتر اسید آمینه میباشد که به همین دلیل فرمول توسعه یافته حاضر میتواند برای کودکان مبتلا به مشکلات تغذیهای و کمبود مواد مغذی مناسب باشد.
کلید واژگان
غذای کودکجوانه-زنی
سوءتغذیه انرژی حاصل از پروتئین
کیفیت مواد غذائی
صنایع غذایی
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2019-10-231398-08-01
ناشر
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران، کرج، ایران.گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران، کرج، ایران.
گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
شاپا
2008-48032423-7841




