مرور میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 242
-
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-08-23)چکیده در این مطالعه میزان ترکیبات فنلی اسانس جعفری شناسایی و همچنین اثر آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی آن در برابر هفت باکتری عامل فساد و بیماری زای منتقله از غذا در شرایط آزمایشگاهی بررسی شد. پس از تهیه اسانس جعفری، میزان ...
-
بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-08-23)چکیده در منطقه کردستان دوغ دودی و دوغ طعم دار شده با بنه مقبولیت ویژه ای دارد. تاثیر ضد پاتوژنی این اسانس ها در بسیاری از مطالعات نشان داده شده است با این حال تاثیر آنها بر باکتری های اسید لاکتیک در محصولات لبنی هیچگاه ...
-
ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-08-23)سالمونلوز، توسط باکتری های جنس سالمونلا ایجاد شده و یکی از شایع ترین بیماری های ناشی از مواد غذایی است که با اسهال، تب خفیف، تهوع، دردهای شکم و حتی مرگ، همراهی میشود. این مطالعه به منظور جداسازی و شناسایی سروتیپ های ...
-
بررسی میزان تأثیر نانو اسانسهای گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونههای آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-08-23)چکیده آلودگی با انواع قارچ های مولد مایکوتوکسین علاوه بر کاهش تولید محصولات کشاورزی، خسارت های جبران ناپذیری را بر سلامت و بهداشت جامعه وارد میکند. آسپرژیلوس ها از مهمترین قارچ های موجود در محیط می باشند که تقریباً ...
-
اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-08-23)چکیده هدف از این مطالعه بررسی خاصیت ضد میکروبی بوتیلیتدهیدروکسیآنیزول به صورت تنها و توأم بااتیلن دی آمین تترا استیک اسیدبر باکتری های سالمونلا تیفی موریوم و لیستریامونوسیتوژنز در محیط کشت و در پنیر ...
-
مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بیمرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-08-23)چکیده گل بی مرگ یک گیاه علفی چندساله، متعلق به خانواده آستراسه است که در بسیاری از کشورها جهت درمان سنتی بسیاری از بیماری ها از آن استفاده میشود. در این مطالعه، اسانس بخش های هوایی گیاه این گل به روش تقطیر با آب به ...
-
گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-08-23)چکیده این تحقیق به منظور جداسازی وشناسایی باکتری هایی که قادر به تحمل شرایط پاستوریزاسیون آب پرتقال هستند، انجام شد. در این بررسی، 16 نمونه آب پرتقال تهیه و در شرایط استریل مورد مطالعه قرار گرفتند. مقدار 5/0 میلی لیتر ...
-
کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-11-22)چکیده ماست پرمصرفترین فرآورده تخمیری حاصل از شیر در جهان است و دارای ارزش تغذیهای قابل توجه به ویژه از نظر پروتئین و کلسیم است. در بین فرآوردههای لبنی، ماست اسید بیشتری دارا میباشد به همین دلیل احتمال آلودگی آن به ...
-
مقایسه واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-11-22)چکیده هدف از انجام این مطالعه، بررسی وجود سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده با استفاده از دو روش واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت میکروبی بود. در این مطالعه 142 ...
-
ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-11-22)چکیده در ایران، عرقیات گیاهی یکی از فراورده دارویی سنتی بوده و به طور گسترده مصرف میشوند. لذا ایمنی میکروبی این محصولات از نظر سلامت عمومی حائز اهمیت است. هدف از این مطالعه بررسی میزان آلودگی میکروبی عرقیات گیاهی عرضه ...
-
مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-11-22)چکیده در این مطالعه سعی شده است کارایی دو ترکیب ضدعفونی کننده ی نانوسیل D2 و آب اکسیژنه جهت کاهش بار میکروبی پوسته تخم مرغ مورد مقایسه قرار گیرد. در این راستا تعداد 90 عدد تخم مرغ تهیه گردید و به 3 گروه تقسیم شدند. درگروه ...
-
مطالعه آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی (مطالعه موردی:شهرستان ارومیه)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-02-20)چکیده با توجه به اینکه در کشور ما تولید بستنی های غیرپاستوریزه وسنتی بسیار رایج میباشد و از طرفی مصرف این فرآورده در فصول گرم سال در بین گروههای مختلف سنی به ویژه کودکان زیاد میباشد، لذا آلودگی این فرآورده به ...
-
تعیین میزان آفلاتوکسین M1 در نمونههای شیر خام تولیدی استان قزوین به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-02-20)چکیده مصرف شیرخام و فرآوردههای لبنی حاوی سم آفلاتوکسین M1 نگرانیهای زیادی را در مصرف کنندگان ایجاد کرده است. هدف از این مطالعه، بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیرخام تولیدی استان قزوین بود. بدین منظور تعداد 170 نمونه شیر ...
-
جداسازی باکتریوفاژ اختصاصی باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris عامل فساد آب میوه از خاک
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-02-20)چکیده باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris مهمترین باکتری عامل فساد آب میوه است و روشهای مناسب برای حذف این باکتری از آب میوه مورد توجه خاص میباشد. استفاده از فاژ در محصولات غذایی به تازگی برای کنترل ...
-
مطالعه استفاده از نیسین در کنترل رشد استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-02-20)چکیده در این مطالعه اثر غلظت های مختلف نیسین (0، 25/0، 5/0 و 75/0 میکروگرم بر میلی لیتر) علیه باکتری های زئونوز استرپتوکوکوساینیایی و لاکتوکوکوسگارویه در فیله ماهی قزل آلا در دمای یخچال مورد بررسی ...
-
مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیرهای پلی مراز
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-02-20)چکیده لیستریامونوسیتوژنز یک پاتوژن سرمادوست مهم غذایی است که ممکن است در سبزیجات تازه یافت شود. انواع سبزیجات مختلف میتوانند در انتقال لیستریابهانسان و همه گیریلیستریوز نقش داشته باشند. هدف از این ...
-
مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتریاشریشیا کلیO157:H7
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-02-20)چکیده این مطالعه جهت ارزیابی آلودگی پنیرهای سنتی تولید شده در روستاهای شهرستان مراغه به اشریشیا کلیO157:H7که بعنوان یکی از مهمترین سروتیپ های بیماری زای انسان در سال های اخیر معرفی ...
-
تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متیسیلین mecA در سویههای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونههای مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-05-22)استافیلوکوکوساورئوس از مهمترین عوامل مسمومیت غذایی در جهان بوده که در اثر مصرف غذای آلوده ایجاد میشود. استافیلوکوکوساورئوس حاوی پنتون والنتین لوکوسیدین (PVL) و مقاوم به متیسیلین ...
-
شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-05-22)بیماری های اسهالی یکی از مشکلات بهداشتی در سرتاسر جهان به خصوص در کشورهای در حال توسعه به شمار می آیند. یکی از عوامل مهم ایجاد کننده اسهال اشرشیاکلی می باشد که مسئول بسیاری از مرگ و میرهای نوزادان است. آلودگی آب و مواد ...



