مرور دوره 22, شماره 160 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 16 از 16
-
Antioxidative effect of Maillard reaction products of spermine–sugar system on partially purified plum polyphenol oxidase
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)One economic issue that arises from the procedures used to produce dyes from naturally occurring phenolic chemicals that enzymes have oxidized is called "enzymatic browning". Polyphenol oxidase's existence in most fruits ...
-
The Economic and Agricultural Significance of Phoenix dactylifera: Challenges and Opportunities for Sustainable Development in Morocco’s Date Palm Sector
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)The present study discusses the date palm (Phoenix dactylifera) in Morocco concerning its economic and agricultural importance, genetic diversity, and ecological adaptability; its importance within the economies of oases ...
-
Exploration Antioxidant Properties of Indonesian Local Single-Bulb Garlic Extract (Var. Temanggung) in a Mixed Solvent
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)Single-bulb garlic is known for its high antioxidant activities. Single-bulb garlic (var. Temanggung) has a benefit potency, considering that Temanggung is one of Indonesia’s most preeminent garlic cultivation areas. ...
-
The Impact of Ultrasonic Treatment on the Physiochemical and Microbial Properties of Iraqi Soft Cheese
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)فی العقود الأخیره، حدث تغیر کبیر فی طریقه توظیف الطرق البدیله لتحسین تقنیات معالجه الحلیب التقلیدی ومشتقاته. إحدی هذه الطرق هی تطبیق العلاج بالموجات فوق الصوتیه لسرطان الکبد. أظهر المحتوی الکیمیائی للحلیب المعالج بالموجات ...
-
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی، ضد قارچی و آنتیاکسیدانی مخمر جدا شده از خمیرترش بلوط
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)احتمال مواجهه با مخمرهای پروبیوتیک که از قابلیتهای عملکردی مناسبی برخوردار باشند در بسترههای طبیعی که کمتر مورد مطالعه قرار گرفتهاند وجود دارد. در این پژوهش، مخمر غالب از خمیرترش بلوط، جداسازی و با استفاده از PCR شناسایی ...
-
استخراج ترکیبات زیست فعال کلاله زعفران در روغن آفتابگردان: یک مطالعه مقایسهای روشهای مختلف استخراج جامد-مایع
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)معطر کردن روغنهای خوراکی با هدف افزایش پایداری اکسیداتیو و ایجاد ویژگیهای حسی مطلوب برای گسترش بازار آنها انجام میشود. هدف این مطالعه تولید روغن آفتابگردان معطر با طعم زعفران با استفاده از روشهای مختلف استخراج جامد-مایع ...
-
استفاده از سوبسترای آرد عدس قرمز برای تولید آنزیم ناتوکیناز توسط باسیلوس سابتیلیس ناتو
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)در این پژوهش شرایط تولید بهینه ناتوکیناز با استفاده از باکتری باسیلوس سابتیلیس بر روی سوبسترای عدس دال مورد بررسی قرار گرفت. برای بهینهسازی فرایند تخمیر، اثر سه متغیر زمان تخمیر (24، 48 و 72 ساعت)، غلظت ملاس (3، 5 و 7 ...
-
افزایش خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی ایزوله پروتئین غلاف Prosopis juliflora از طریق تنظیم pH، همزمان با ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت بازدارندگی ضد باکتریایی
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)در این مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی غلاف Prosopis juliflora و تهیه ایزوله پروتئین آن مورد ارزیابی قرار گرفت. تغییرات در خواص عملکردی زمانی مشاهده شد که سطوح pH به 5، 7، 8 و 10 تنظیم شد، با تفاوتهای معنیدار (P≤ 0.05) ...
-
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از منابع مختلف و آزمایش توانایی آنها در تولید آنزیم سلولاز
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)هدف مطالعه حاضر افزایش کار در زمینه جداسازی میکروارگانیسمهایی است که آنزیمهایی با کاربردهای عملی، پایداری و صنایع غذایی تولید میکنند، با جداسازی و شناسایی سویههای باکتری اسید لاکتیک از منابع مختلف، که برخی از آنها حاوی ...
-
خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های آلژینات سدیم خوراکی
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)این مطالعه با هدف بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های خوراکی تهیه شده از آلژینات سدیم در غلظت های 0.5% و 1% با گلیسرول به عنوان نرم کننده در غلظت های 10%، 30% و 50% انجام شد. ضخامت، استحکام کششی، درصد کشیدگی، حلالیت ...
-
شناسایی فنوتیپی و مولکولی باکتری های اسید لاکتیک غیربیماریزای جدا شده از ماست گوسفندی محلی
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)با افزایش تمایل مردم به مصرف محصولات لبنی ارگانیک، همواره خطر سویه¬های میکروبی بیماری¬زا در محصولات محلی وجود دارد. ماست گوسفندی محلی به عنوان یک محصول ارگانیک از باارزش¬ترین محصولات لبنی در ایران است. هدف از این مطالعه ...
-
فیلم خوراکی فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگو: بررسی اثرات نانوذرات اکسید روی و اسانس گیاه زولنگ
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)در این تحقیق از موسیلاژ دانه بالنگو به عنوان پایه فیلم استفاده شد، در حالی که اسانس حاصل از برگ و ساقه گیاه زولانگ به همراه نانوذرات اکسید روی (ZnO) به عنوان افزودنی برای تولید فیلمهای خوراکی فعال ترکیب شدند. یافتهها ...
-
مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و پروفایل GC-MS واریته های مختلف دانه بامبو
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)تحقیقات گسترده ای در مورد خواص آنتی اکسیدانی عصاره دانه بامبو، به ویژه از گیاه بامبو انجام شده است. دانههای بامبو به دلیل محتوای آنتیاکسیدانی بالایی که دارند، برای مزایای سلامتی بالقوهشان در مبارزه با بیماریهای مزمن ...
-
مقایسه اثر افزودن نشاسته اصلاح شده سیبزمینی و ذرت بر خصوصیات بافتی، رئولوژیکی و حسی سس مایونز کمچرب
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)به دلیل تأثیر نامطلوب چربی بر سلامت مصرفکنندگان و ارتباط آن با بیماریهای قلبی-عروقی، چاقی و غیره، امروزه تلاشهای بسیاری برای تولید محصولات غذایی کمچرب در حال انجام است. هدف از این مطالعه ارزیابی تولید سس مایونز کم چرب ...



