• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم و صنایع غذایی ایران
    • دوره 22, شماره 160
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علوم و صنایع غذایی ایران
    • دوره 22, شماره 160
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از منابع مختلف و آزمایش توانایی آنها در تولید آنزیم سلولاز

    (ندگان)پدیدآور
    عبدالله منصور, صابرینعلی سویدی, وائلکاظم عیسی, زنا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    447.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف مطالعه حاضر افزایش کار در زمینه جداسازی میکروارگانیسم‌هایی است که آنزیم‌هایی با کاربردهای عملی، پایداری و صنایع غذایی تولید می‌کنند، با جداسازی و شناسایی سویه‌های باکتری اسید لاکتیک از منابع مختلف، که برخی از آنها حاوی سلولز هستند، که میکروارگانیسم‌ها عمدتاً به آن وابسته هستند. تغذیه و تولیدمثل آنها و در محیطی که در آن یافت می شود وجود دارد و امکان تولید آنزیم سلولاز که یکی از آنزیم های مهم در تجزیه پلی ساکاریدها (سلولز) و تولید مونوساکاریدها و ساده می باشد. قندها این مطالعه شامل جداسازی و شناسایی باکتری لاکتوباسیلوس از منابع مختلف، خالص سازی، غربالگری، شناسایی و تعیین کارایی آنها در تولید آنزیم سلولاز بود. نتایج نشان داد که 15 جدایه از منابع مختلف از جمله خاک، میوه ها، سبزیجات، ترشیجات، لبنیات و احشاء ماهی زنده به دست آمد. برای جداسازی باکتری های اسید لاکتیک از محیط کشت MRS آگار با گرانول های CaCl2 0.5% (w / v) استفاده شد که با آزمون های فنوتیپی، بیوشیمیایی و رنگ آمیزی گرم شناسایی شدند.  دمای بهینه برای تولید 35 درجه سانتی گراد با فعالیت آنزیمی (425 / 3) و فعالیت ویژه (502 / 4)، مقدار pH برابر با 6 با فعالیت آنزیمی (437 / 3) و فعالیت ویژه (399 / 4)، فعالیت آنزیمی (419 / 3) است. و فعالیت ویژه (4.804)، زمان تخمیر 72 ساعت با راندمان (3.065) و فعالیت ویژه (4.305)، بهترین منبع کربن سلولز با راندمان (5.44) و بهترین منبع نیتروژن سبوس گندم بود. با راندمان (3.634) و محتوای تلقیح 5٪ با راندمان (3.399)
    کلید واژگان
    باکتری های مولد آنزیم
    آنزیم های سلولولیتیک
    میکروارگانیسم های سلولولیتیک
    فعالیت سلولولیتیک

    شماره نشریه
    160
    تاریخ نشر
    2025-05-01
    1404-02-11
    ناشر
    انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
    سازمان پدید آورنده
    گروه علوم غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بصره، عراق
    گروه علوم غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بصره، عراق
    گروه علوم غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بصره، عراق

    شاپا
    2008-8787
    URI
    https://dx.doi.org/10.22034/FSCT.22.160.77
    http://fsct.modares.ac.ir/article-7-77740-fa.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1162363

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب