دوره 30, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی اثرات عصاره گیاه شاه اسپرم (Tanacetum balsamita L.) بر برخی از فراسنجههای کیفی اسپرم قوچ مغانی پس از انجماد و یخگشایی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-02-19)زمینه مطالعاتی: طی مراحل انجماد و یخگشایی اسپرم، استرس اکسیداتیو باعث کاهش تحرک، زندهمانی، یکپارچگی غشاء، ظرفیت آنتی اکسیدانی و در نهایت میزان باروری اسپرم میشود. گیاه شاه اسپرم به دلیل داشتن ترکیبات فنولیک دارای خاصیت ...
-
اثرات استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) بر عملکرد، میکروفلور و مورفولوژی روده و برخی فراسنجه های خون مرغهای تخمگذار
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-02-19)زمینه مطالعاتی: از آن جا که حدود 70 درصد هزینه تولید شامل هزینههای خوراک است، پیدا کردن منابع غذایی جایگزین و مطالعه اثر آن بر استفاده مؤثر در جیره و یافتن جایگزین افزودنیهای بیخطر برای تکمیل بازده خوراک از اهمیت زیادی ...
-
تأثیر روشهای مختلف عملآوری شیمیایی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم در شرایط برون تنی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-02-19)زمینه مطالعاتی: کاهها از جمله محصولات فرعی کشاورزی که در دسته مواد خوراکی غیرمعمول قرار دارند. از جمله محدودیتها در تغذیه آنها، قابلیت هضم پایین آنها، به دلیل وجود پیوند بین کربوهیدراتهای ساختمانی و لیگنین و همچنین وجود ...
-
اثر عصاره شیرینبیان بر فراسنجههای تخمیر جیرههای حاوی سطوح مختلف کنسانتره در شرایط برون تنی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-02-19)زمینه مطالعاتی: هدف از دستکاری فرآیندهای تخمیری شکمبه به حداکثر رساندن بازده مصرف خوراک و افزایش تولید حیوان نشخوارکننده میباشد. استفاده از آنتیبیوتیکها بهدلیل احتمال ایجاد مقاومت آنتیبیوتیکی و انتقال آن به انسان محدود ...
-
افزایش محصول بره از شیر گرفته با استفاده از ویتامین ای در جیره فلاشینگ میشهای لری بختیاری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2021-02-19)این مطالعه با هدف تعیین اثر استفاده از ویتامین ای در جیره فلاشینگ میشهای لری بختیاری بر محصول بره از شیرگرفته انجام شد. روش کار: دو گله گوسفند لری بختیاری هر کدام با 100 رأس میش پرورشی و میانگین وزن6/7±57/5 کیلوگرم و سن 2 ...



