مرور دوره 13, شماره 52 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
- 
تأثیر کودهای زیستی و نیتروژن بر برخی صفات کمی و کیفی توتفرنگی (Fragaria × ananassa Duch., cv. Selva) تحت سطوح مختلف کود نیتروژن (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2019-02-20)نیتروژن مهمترین عنصر در رشد و عملکرد گیاهان است. برای تامین نیتروژن نیاز گیاه منابع مختلفی وجود دارد که کاربرد کودهای شیمیایی از آن جمله است. اما کاربرد بیش از حد کودهای شیمیایی علاوه بر آلودگی آب و خاک، سلامت جامعه را نیز ...
 
- 
شاخصهای کمی و محتوای رنگدانهای برگ راشهای (Fagus orientalis Lipsky) کهنسال در دو توده خالص و آمیخته (مطالعه موردی: جنگلهای ناو اسالم گیلان) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2019-02-20)راش (Fagus orientalis Lipsky) از گونههای نخبه و بسیار باارزش جنگلهای شمال ایران است که بررسی شاخصهای کمی آن در دو توده خالص و آمیخته میتواند مشخصکننده روند بهبود یا تخریب یک توده جنگلی تلقیشود. بدین منظور ...
 
- 
بررسی تأثیر تنظیم کنندههای رشد گیاهی جیبرلیک اسید و 2 و4 –دی کلروفنوکسی استیک اسید بر کاهش ترکیدگی میوه پرتقال تامسون ناول(Citrus sinensis (L.) Osbeck cv. Thomson navel) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2019-02-20)به منظور بررسی تأثیر تنظیم کنندههای رشد گیاهی بر کاهش ترکیدگی میوه پرتقال تامسون ناول تحقیقی در قالب طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی با استفاده از 2و4 – دی کلروفنوکسی استیک اسید در غلظتهای 0-10 و 20 میلیگرم در لیتر و ...
 
- 
بررسی تاثیر غلظتهای مختلف عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر رشد، عملکرد و صفات بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2019-02-20)به منظور بررسی اثر محلولپاشی عصاره جلبک بر رشد، عملکرد و صفات بیوشیمایی گیاه کدوی تلخ (کارلا)، آزمایشی در سال 1395 در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه بیرجند اجرا شد. تیمارهای آزمایشی ...
 
- 
بررسی ژنوتیپهای انبه (Mangifera indica L.) جنوب ایران بر اساس شاخصهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2019-02-20)به منظور گروهبندی و مقایسه 27 ژنوتیپ انبه در مناطق جنوب ایران (استانهای کرمان و هرمزگان)، صفات فیزیولوژیکی مربوط به برگ، میوه و هسته، بر اساس توصیفگر جهانی انبه اندازهگیری شد. نتایج تجزیه واریانس دادهها نشان داد که ...
 
- 
اثر غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید بر عوامل فیزیولوژیکی در گیاه فلفل (Capsicum annuum L.) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2019-02-20)سالیسیلیک اسید ترکیب آنتی اکسیدانی است که بهمنظور افزایش مقاومت گیاهان در مقابله با تنشها به کار گرفته میشود. در این تحقیق 5 هفته پس از جوانه زنی اثر غلظتهای مختلف 0، 1/0، 7/0، 5/1، 3، 6 و 9 میلیمولار سالیسیلیک اسید ...
 



