مرور دوره 9, شماره 1 بر اساس موضوع "ترسیب با ضدحلال"

  • درون‏پوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال 

    باقری, لیلا؛ شامخی, محمد امین (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)
    در این پژوهش اتانول به عنوان ضدحلال برای رسوب دادن محلول پروتئین آب پنیر و تولید ذرات بدون هسته و ذرات بارگذاری شده با عصاره‏ی بابونه استفاده شد. بازده درون‏پوشانی برای نسبت وزنی-وزنی 1 به 20 عصاره به پروتئین، 81% بدست ...