دوره 9, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • اثر پرتو گاما برمیزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین ، سافرانال و کامفرول در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن ، تربت حیدریه ، کلات 

    سیحون, مرضیه (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)
    چکیده سابقه وهدف: زعفران (طلای قرمز)، گران‌ترین ادویه جهان، کلاله‌های خشک شده کرکوس ساتیووس است. افزودنی خوراکی، رنگ و طعم دهنده به غذا، رنگ کردن منسوجات و کاربرد دارویی در طب سنتی از جمله مصارف زعفران می‌باشد. با ...

  • مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی 

    اسدی امیر آبادی, علیرضا؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ صالحی, فخرالدین (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)
    در این مطالعه رفتار خشک‌کردن لایه‌نازک ورقه‌های بادمجان در یک خشک‌کن مادون‌قرمز (IR) بررسی گردید. اثر توان لامپ مادون‌قرمز (150، 250 و 375 وات)، فاصله نمونه از لامپ (5، 10 و 15 سانتی‌متر)، ضخامت نمونه‌ها (5/0 و 1 سانتی‌متر) ...

  • درون‏پوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال 

    باقری, لیلا؛ شامخی, محمد امین (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)
    در این پژوهش اتانول به عنوان ضدحلال برای رسوب دادن محلول پروتئین آب پنیر و تولید ذرات بدون هسته و ذرات بارگذاری شده با عصاره‏ی بابونه استفاده شد. بازده درون‏پوشانی برای نسبت وزنی-وزنی 1 به 20 عصاره به پروتئین، 81% بدست ...

  • مدل‎سازی خشک‎شدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) 

    محمدی, نرجس؛ کاشانی نژاد, مهدی؛ اصغری, علی؛ قربانی, محمد؛ ضیایی فر, امان محمد؛ میرزایی, حبیب اله (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)
    سابقه و هدف:‌‌‌ بر طبق آمار فائو، ایران در سال‌های 2011 و 2012 ایران با تولید حدود 1023130 میلیون تن خرما در سال 2010، سومین تولیدکننده جهان بعد از مصر و عربستان صعودی بوده است. با این حال حدود 30 درصد خرمای تولیدی از بین ...

  • بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط 

    تدینی, مهرنوش؛ شیخ زین الدین, محمود؛ سلیمانیان زاد, صبیحه (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)
    سابقه و هدف: کنترل وضعیت میکرو فلور روده‌ای میزبان می‌تواند در جلوگیری از بروز برخی بیماری‌های مزمن مانند چاقی و برخی بیماری‌های مرتبط با آن مانند دیابت نوع 2 موثر باشد. پری-‌بیوتیک‌ها به عنوان مواد غذایی غیر قابل هضمی ...

  • تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن 

    حسن نژاد, زهرا؛ آزادمرد دمیرچی, صدیف؛ صوتی خیابانی, محمود؛ پیغمبردوست, سید هادی؛ رسولی پیروزیان, هانیه (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)
    سابقه و هدف: با وجود بالا بودن محتوای آنتی‌اکسیدانی کاکائو در شکلات، این فرآورده حاوی مقدار بسیار اندکی از اسیدهای چرب ضروری از نوع امگا 3 می‌باشد. امروزه با توجه به دریافت کم اسیدهای چرب ضروری از نوع امگا 3، آنتی‌اکسیدان‌ها ...

  • تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب 

    کوشکی, محمدرضا؛ نیکمرام, حامد؛ قرآن نویس, محمود (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)
    سابقه و هدف: غیرفعال کردن میکروارگانیسم ها با استفاده از پلاسما یکی از فناوری های نوظهور در حوزه غذا و زیست پزشکی است که برای غیر فعال کردن میکروارگانیسم ها در آب می توان از آن استفاد کرد. عامل غیر فعال کردن میکروارگانیسم ...

  • بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی 

    نورمحمدی, الهام؛ صادقی ماهونک, علیرضا؛ اعلمی, مهران؛ قربانی, محمد؛ صادقی, معصومه (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)
    در این تحقیق امکان تولید پپتیدهای زیست فعال با حداکثر خاصیت مهار رادیکال 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH) از طریق هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو (Cucurbita pepo) توسط آنزیم آلکالاز مورد بررسی قرار گرفت. بهینه ...