مرور دوره 9, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
- 
درونپوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)در این پژوهش اتانول به عنوان ضدحلال برای رسوب دادن محلول پروتئین آب پنیر و تولید ذرات بدون هسته و ذرات بارگذاری شده با عصارهی بابونه استفاده شد. بازده درونپوشانی برای نسبت وزنی-وزنی 1 به 20 عصاره به پروتئین، 81% بدست ...
 
- 
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)سابقه و هدف: با وجود بالا بودن محتوای آنتیاکسیدانی کاکائو در شکلات، این فرآورده حاوی مقدار بسیار اندکی از اسیدهای چرب ضروری از نوع امگا 3 میباشد. امروزه با توجه به دریافت کم اسیدهای چرب ضروری از نوع امگا 3، آنتیاکسیدانها ...
 
- 
اثر پرتو گاما برمیزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین ، سافرانال و کامفرول در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن ، تربت حیدریه ، کلات (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)چکیده سابقه وهدف: زعفران (طلای قرمز)، گرانترین ادویه جهان، کلالههای خشک شده کرکوس ساتیووس است. افزودنی خوراکی، رنگ و طعم دهنده به غذا، رنگ کردن منسوجات و کاربرد دارویی در طب سنتی از جمله مصارف زعفران میباشد. با ...
 
- 
بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)در این تحقیق امکان تولید پپتیدهای زیست فعال با حداکثر خاصیت مهار رادیکال 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH) از طریق هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو (Cucurbita pepo) توسط آنزیم آلکالاز مورد بررسی قرار گرفت. بهینه ...
 
- 
مدلسازی خشکشدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.) (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)سابقه و هدف: بر طبق آمار فائو، ایران در سالهای 2011 و 2012 ایران با تولید حدود 1023130 میلیون تن خرما در سال 2010، سومین تولیدکننده جهان بعد از مصر و عربستان صعودی بوده است. با این حال حدود 30 درصد خرمای تولیدی از بین ...
 
- 
تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)سابقه و هدف: غیرفعال کردن میکروارگانیسم ها با استفاده از پلاسما یکی از فناوری های نوظهور در حوزه غذا و زیست پزشکی است که برای غیر فعال کردن میکروارگانیسم ها در آب می توان از آن استفاد کرد. عامل غیر فعال کردن میکروارگانیسم ...
 
- 
بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)سابقه و هدف: کنترل وضعیت میکرو فلور رودهای میزبان میتواند در جلوگیری از بروز برخی بیماریهای مزمن مانند چاقی و برخی بیماریهای مرتبط با آن مانند دیابت نوع 2 موثر باشد. پری-بیوتیکها به عنوان مواد غذایی غیر قابل هضمی ...
 



