مرور دوره 9, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 34
| موضوع |
|---|
| اسیدهای چرب [1] |
| اشرشیا کلی [1] |
| انرژی فعالسازی [1] |
| آلکالاز [1] |
| آنزیم [1] |
| بزرک [1] |
| بلوط [1] |
| ترسیب با ضدحلال [1] |
| تکنولوژی مواد غذایی [2] |
| خشک کردن لایه نازک [1] |
| خمیر خرما [1] |
| درهم تنیدن [1] |
| رهایش هدفمند [1] |
| زعفران" [1] |
| سافرانال" [1] |
| شکلات [1] |
| شیمی مواد غذایی [1] |
| عصاره ی بابونه [1] |
| علوم و صنایع غذایی [3] |
| غیر فعال سازی [1] |



