دوره 28, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر تیمار دمایی بر ترکیبات زیستفعال و ظرفیت آنتیاکسیدانی گوشت و پوست میوهی دو رقم پرتقال خونی مورو و سانگینلو طی انبارداری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-12-22)حفظ کیفیت میوه با استفاده از تیمارهای فیزیکی به جای شیمیایی هدف برخی پژوهشگران و مطلوب مصرفکنندگان است. در این پژوهش، اثر تیمار دمایی بر ترکیبات زیستفعال و ظرفیت آنتیاکسیدانی گوشت و پوست میوهی دو رقم پرتقال خونی مورو ...
-
اثر جایگزینی ساکارز با ربادیوزید A و ایزومالت بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی کفیر بستنی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-12-22)کفیر بستنی یک دسرلبنی تخمیری میباشد که در این دسر از کفیر در فرمولاسیون بستنی استفاده میشود. هدف از این تحقیق تولید کفیر بستنی از طریق جایگزینی ساکارز با شیرین کنندههای کم کالری شامل ربادیوزید A و ایزومالت بود. تیمارهای ...
-
اصلاح و معتبرسازی روش اندازهگیری کمی بلانکیت در نان سنتی بروش طیفسنجینوری
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-12-22)نان یکی از قدیمیترین و پرمصرفترین غذاهایی است که به اشکال متنوعی از آن استفاده میشود که کیفیت و سلامت آن از اهمیت ویژهی برخوردار بوده و نظارت مستمر ارگان های ذیربط بر تولید آرد و کیفیت پخت نان می تواند سلامت آن ...
-
غنیسازی شیر کمچرب پاستوریزه با استفاده از نانولیپوزوم حاوی لینولئیک اسیدکونژوگه
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-12-22)درونپوشانی ترکیبات غذا- داروی آبگریز مانند اسیدهای چرب ضروری در انواع سیستمهای نانوحامل، روشی مؤثر در غنیسازی محصولات کمچرب است. در این پژوهش نانولیپوزوم حاوی اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) با استفاده از روش هیدراسیون ...
-
بهینهسازی فرآیند تولید پودر هندوانه در یک خشککن پاششی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-12-22)چکیده تولید پودر از برخی محصولات کشاورزی که سطح تولید گستردهای دارند، برای جلوگیری از اتلاف آنها در فصل برداشت و تبدیل مواد اولیه به مواد غذایی باارزش با ماندگاری طولانی حائز اهمیت است. هدف از انجام این ...
-
اثر آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس برگ نارنج بر ماندگاری قزلآلای رنگینکمان
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-12-22)این پژوهش اثر ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium.L) بر افزایش ماندگاری فیله قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) را مورد بررسی قرار داد. در این پژوهش خاصیت آنتی اکسیدانی، ...
-
مطالعه ویژگیهای فیتوشیمیایی و آنتیاکسیدانی ژنوتیپهای مختلف ریواس(Rheum ribes L.) جمعآوری شده از مناطق مختلف ایران
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-12-22)جنس ریواس (Rheum) یکی از مهمترین سردههای خانواده علف هفتبند (Polygonaceae) میباشد. ساقه گلدهنده ریواس حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات فنولیکی و آنتیاکسیدانی هستند که اثرات مفید بر سلامتی انسان دارند. هدف این ...
-
تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگیهای فارینوگرافی و کیفیت نان
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-12-22)هدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی امکان تولید نان بربری غنیشده با آرد کامل کینوا بوده است. بدین منظور آرد گندم با نسبتهای 0، 10، 15 و 20 درصد با آرد کامل کینوا جایگزین شد. سپس ویژگیهای فارینوگرافی خمیر شامل میزان جذب آب، ...
-
اثر دمای هوای ورودی، نوع و غلظت ماده حامل بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و ضداکسایشی عصاره مرزنجوش ریزپوشانی شده با خشک کن پاششی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-12-22)هدف از این مطالعه، بررسی اثر دمای هوای ورودی (140، 160 و C˚180)، نوع (مالتودکسترین یا صمغ عربی) و غلظت حامل (10، 20 و 30 درصد وزنی-حجمی) بر ویژگیهای فیزیکیشیمایی و آنتیاکسیدانی عصاره مرزنجوش خشک شده بهروش پاششی است. ...
-
تاثیر شیره خرما و پکتین بر ویژگیهای رنگی، بافتی و حسی پاستیل میوهای بر پایه موز
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-12-22)در این پژوهش، تاثیر صمغ پکتین و شیره خرما بر اندیسهای رنگ و ویژگیهای بافتی و حسی پاستیل میوهای بر پایه موز مورد بررسی قرار گرفت. متغییرها شامل مقدار صمغ پکتین در 3 سطح 1/0، 3/0 و 5/0 % و مقدار شیره خرما در چهار سطح صفر، ...
-
تأثیر استفاده همزمان از امولسیفایر داتم (استر دیاستیل تارتاریک اسید منوگلیسرید) و آلفا-آمیلاز مالتوژنیک بر ویژگیهای کیفی نان قالبی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-12-22)هدف از مطالعه حاضر، بررسی اثر امولسیفایر داتم (5/0 و 1%) و آنزیم آلفا- آمیلاز (05/0 و 1/0%) به طور مجزا و ترکیبی بر ویژگیهای کیفی نان قالبی بود. نمونه بدون افزودن امولسیفایر یا آنزیم به عنوان نان شاهد در نظر گرفته شد. ...
-
استخراج صمغ از گیاه بامیه (Okra) و بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی آن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2018-12-22)صمغها پلیساکاریدهایی هستند که از توانایی تولید محصولاتی با ویسکوزیته بالا در غلظتهای پایین برخوردارند. دراین پژوهش صمغ گیاه بامیه بادو حلال آب وهیدروکسید سدیم استخراج شد. راندمان استخراج، ویسکوزیته، الگوی FTIR و ویژگیهای ...



