مرور دوره 67, شماره 3 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 12 از 12
- 
اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-11-22)اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1و3- گلوکان در شاخص رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرمماهی قزلآلا با وزن اولیۀ 6/0± 6/19 بهمدت 6 هفته بررسی شد. ماهیان به میزان 5/1 گرم پربیوتیک در هر کیلوگرم غذا ...
 
- 
استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالصسازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-11-22)تحقیق حاضر به منظور بررسی امکانسنجی استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای معمولی انجام شده است. در این تحقیق ابتدا دستگاه تقطیر مولکولی لایهریزان طراحی و ساخته شد. روغن ماهی در ابتدا متیله، سپس تحت دبیهای حجمی ...
 
- 
آثار سطوح مختلف مخمر نانوایی (Saccaromyces cerevisiae) بهمنزلۀ جیرۀ غذایی در عملکرد رشد و قابلیت بهرهوری از غذا در آلوین ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)ی بر عملکرد رشد و قابلیّت بهره وری از غذا درآلوین ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-11-22)هدف از مطالعۀ حاضر بررسی تأثیر سطوح مختلف عصارۀ مخمر ساکرومایسس سرویزیا (Saccaromyces cerevisiae) در رشد، تغذیه و بقای آلوینهای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بود. این آزمایش به صورت طرح کاملاً ...
 
- 
بررسی برخی شاخصهای آنتیاکسیدانی، پراکسیداسیون چربی کبد و تغییرات بیوشیمیایی سرم خون ماهی بیاح (Liza persicus) در سواحل شمالی خلیجفارس (مطالعۀ موردی: استان بوشهر) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-11-22)ترکیبات زنوبایوتیک قادرند در ماهیان تغییرات فیزیولوژیکی نظیر تغییر در تعادل آنزیمهای بدن و پراکسیداسیون چربی کبد ایجاد کنند لذا، مطالعۀ حاضر با هدف بررسی برخی نشانگرهای زیستی مرتبط با آلایندهها نظیر سطوح آنزیمهای ترانس ...
 
- 
تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-11-22)در سالهای اخیر آبزیان بهمنزلۀ منبع استخراج آنزیمهایی مانند لیپاز مورد توجه قرار گرفتهاند. امعا و احشای ماهی قزلآلای رنگینکمان منبع بسیار مناسبی برای جداسازی آنزیم است. در این تحقیق، آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ...
 
- 
تعیین ترکیب صید ضمنی در کشتیهای صنعتی میگوگیر صیدگاههای میگو در استان هرمزگان (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-11-22)این مطالعه با هدف تعیین میزان و ترکیب گونهای صید ضمنی طی مدت فصل صید میگو در صیدگاههای استان هرمزگان در مهر و آبان 1391 صورت گرفت. عملیات نمونهبرداری طی 54 فقره تورکشی از سه شناور میگوگیر صنعتی انجام شد. صیدگاهها شامل ...
 
- 
جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-11-22)این مطالعه به منظور بررسی تغذیۀ بچه ماهی نورس سفید با اسپیرولینای تولید داخل و مقایسة آن با جیرۀ پایه (تجاری) در غذای بچه ماهیهای سفید انجام شد. آزمایش به مدت 90 روز در شرایط کنترلشده صورت گرفت. در این آزمایش از جیرههای ...
 
- 
رژیم غذایی و شاخصهای تغذیهای ماهی بوتک دهانبزرگ (Cyprinion macrostomum Heckel, 1843) در رودخانۀ سزار (استان لرستان) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-11-22)این مطالعه با هدف بررسی شاخصهای غذایی ماهی بوتک دهانبزرگ (Cyprinion macrostomum) در رودخانۀ سزار صورت گرفت. نمونهبرداری به صورت ماهیانه از تیر تا آذر 1390 و با استفاده از تورهای پرتابی (سالیک) ...
 
- 
مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیهشده با ایمونوژن (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-11-22)امروزه پربیوتیکها در نقش مکملهای غذایی غیر قابل هضم که سلامت گونۀ میزبان را بهبود میدهند، جایگزین داروها و مواد شیمیایی شدهاند، بنابراین آزمایش اخیر با هدف بررسی اثر 2/0 درصد پربیوتیک ایمونوژن در جیره به مدت 7 هفته ...
 
- 
مقایسۀ اثر مواد پرکننده در برخی از شاخصهای کیفی کنسرو ماهی مید (Liza klunzingeri) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-11-22)این تحقیق با هدف بررسی تأثیر مواد پرکننده در کیفیت حسی و شیمیایی کنسرو از ماهی مید (Liza klunzingeri) انجام شد. بدینمنظور ماهیان مید به روش پخت اولیۀ بخارپز با دمای 100 درجۀ سانتیگراد به مدت 10 دقیقه آماده و در ...
 
- 
یافتة علمی کوتاه زیفن نوین تکثیر مصنوعی ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در ایران (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2014-11-22)ماهی بنی (Barbus sharpeyi) از خانوادۀ کپور ماهیان و ماهیان بومی استان خوزستان است. تکثیر مصنوعی این ماهی با استفاده از عصارۀ غدۀ هیپوفیز ماهی کپور انجام میشود. با توجه به مشکلات تکثیر مصنوعی این ماهی در ایران، ...
 



