• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیلات
    • دوره 67, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیلات
    • دوره 67, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    استخراج اسیدهای چرب امگا3 از روغن ماهی کیلکای (cultiventris Clupeonella) دریای خزر و خالص‌سازی میزان EPA و DHA با استفاده از روش تقطیر مولکولی

    (ندگان)پدیدآور
    شاه بیک, حسینحلاجی ثانی, احمدمهرنیا, محمد رضاشبان, صبا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    799.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    تحقیق حاضر به منظور بررسی امکان‌سنجی استخراج اسیدهای چرب امگا‌3 از روغن ماهی کیلکای معمولی انجام شده است. در این تحقیق ابتدا دستگاه تقطیر مولکولی لایه‌ریزان طراحی و ساخته شد. روغن ماهی در ابتدا متیله، سپس تحت دبی‌های حجمی ml/min1 تا ml/min5، دماهای 170- 250 درجۀ سانتی‌گراد و فشارهای 40- 01/0 میلی‌متر جیوه تقطیر مولکولی شد. نتایج آنالیز از طریق دستگاه کروماتوگراف گازی نشان داد که بهترین شرایط عملیاتی تولید اسیدهای چرب امگا‌3 در دمای 230 درجۀ سانتی‌گراد، فشار mmHg02/0 و دبی ml/min5/3 است. هم‌چنان مشخص شد در صورتی که روغن ماهی متیله نشود یا فشار از mmHg1/0 بیشتر شود، تغلیظی صورت نمی‌گیرد.
    کلید واژگان
    امگا 3
    تقطیر مولکولی
    خالص‌سازی
    ماهی کیلکا
    متیلاسیون
    فرآوری محصولات شیلاتی

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2014-11-22
    1393-09-01
    ناشر
    دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، تهران، ایران
    استادیار دانشکدۀ مهندسی شیمی، پردیس دانشکده‌های فنی، دانشگاه تهران، تهران
    دانشیار دانشکدۀ مهندسی شیمی، پردیس دانشکده‌های فنی، دانشگاه تهران، تهران
    کارشناس دانشکدۀ مهندسی شیمی، پردیس دانشکده‌های فنی، دانشگاه تهران، تهران

    شاپا
    2008-5729
    2423-7809
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2014.52411
    https://jfisheries.ut.ac.ir/article_52411.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/269088

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب