• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیلات
    • دوره 67, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیلات
    • دوره 67, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان در عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

    (ندگان)پدیدآور
    ناصری, امیر حسیناکرمی, رضا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    388.8کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    اثر مقطعی استفاده از پربیوتیک مانان الیگوساکارید و بتا -1و3- گلوکان در شاخص رشد، ترکیب لاشه و فعالیت لیزوزیم سرمماهی قزل‌آلا با وزن اولیۀ 6/0± 6/19 بهمدت 6 هفته بررسی شد. ماهیان به میزان 5/1 گرم پربیوتیک در هر کیلوگرم غذا با چهار استراتژی تغذیه شدند که شامل تیمار شاهد: تغذیه با جیرۀ پایه بدون مکمل پربیوتیک، تیمار 1: تغذیۀ مداوم با جیرۀ حاوی مکمل پربیوتیک، تیمار 2: تغذیه با جیرۀ حاوی پربیوتیک بهمدت یک هفته، سپس، تغذیه با جیرۀپایه بدون پربیوتیک بهمدت یک هفته و تیمار 3: تغذیه با جیرۀ حاوی پربیوتیک بهمدت 2 روز و در ادامه تغذیه با جیرۀ پایه بدون پربیوتیک بهمدت 5 روز بود. در عملکرد رشد و تغذیه بین استراتژی‌های مختلف تغذیه‌ای تفاوت معنی‌داری مشاهده نشد(05/0p)و بیشترین محتوای چربی لاشه در تیمار 2 (05/0>p) مشاهده شد. بیشترین میزان فعالیت لیزوزیم سرم در تیمار مداوم پربیوتیک معادل 89/53 میلی‌گرم بر میلی‌لیتر و کمترین میزان مربوط به تیمار شاهد معادل 88/16 میلی‌گرم بر میلی‌لیتر مشاهده شد (05/0>p). این تحقیق نشان داد بهکارگیری مداوم پربیوتیک در مقایسه با استفادۀ مقطعی آن از کارایی بهتری برخوردار است.
    کلید واژگان
    پربیوتیک
    قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
    لیزوزیم
    مانان الیگوساکارید و بتا -1 و 3- گلوکان
    مقطعی
    تغذیه آبزیان

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2014-11-22
    1393-09-01
    ناشر
    دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    کارشناس ارشد تکثیر و پرورش آبزیان، دانشکدۀ کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران
    استادیار گروه شیلات، دانشکدۀ کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران

    شاپا
    2008-5729
    2423-7809
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2014.52418
    https://jfisheries.ut.ac.ir/article_52418.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/269093

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب