دوره 69, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
استخراج اتانولی و جزءگیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2016-09-22)ترکیبات ثانویه جلبک سبز Enteromorpha intestinalis استخراج و خواص ضد اکسیدانی آن مورد ارزیابی قرار گرفت. عصاره خام جلبک با اتانول 96 درصد در دمای 60 درجه سانتیگراد به مدت 2 ساعت استخراج و سپس به ترتیب توسط حلال های ...
 
- 
مطالعه ی نقش فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGF-I و IGF-II) و آمینواسیدهای لوسین و لایزین بر روی عملکرد سیستم IGF در سلولهای کشت داده شده عضله ماهی شانک سرطلایی (Sparus aurata) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2016-09-22)فاکتورهای رشد شبه انسولین (IGFs)، هورمونهای ضروری در تحریک و بهبود رشد می باشند. مدارک جدید نشان می دهد که اسیدهای امینه نیز کلیدهای تنظیمی در مسیر های متابولیک دخیل در رشد، تولید مثل و پاسخهای ایمنی هستند. ...
 
- 
تأثیر سطوح مختلف شوری بر تغییرات هیستوپاتولوژیک بافت کلیه ماهی سیباس آسیایی(Lates calcarifer) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2016-09-22)این مطالعه با هدف ارزیابی بافت کلیه ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) در پاسخ به شوری آب انجام گرفت. برای این تحقیق، پس از 14 روز سازگاری در مخازن، 4 تیمار 15، 35 و 50 گرم در لیتر شوری و تیمار آب شیرین (تیمار ...
 
- 
بررسی بافت شناسی گناد فیل ماهیان پرورشی یکساله و دوساله در استان قم (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2016-09-22)از آنجا که بیشتر تلاشها برای تعیین جنسیت ماهیان خاویاری به ماهیهای با سن بیشتر از سه سال معطوف بوده است، چنین به نظر میرسد که تعیین جنسیت این ماهیها در سنین کمتر از سه سالگی بهسادگی میسر نمیباشد. در این تحقیق به منظور ...
 
- 
مطالعه ترجیح زیستگاهی سیاهماهی توئینی (Capoeta damascina) در رودخانه کُردان با استفاده از شاخص مطلوبیت زیستگاه (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2016-09-22)زیستگاه به عنوان یکی از مهمترین عوامل در حفاظت از گونهها مطرح میباشد. زیرا با تعیین خصوصیات زیستگاهی موردپسند بهوسیلهی گونههای در معرض خطر، میتوان طرحهای حفاظتی ارائه کرد. براین اساس، مطالعهی حاضر بهمنظور بررسی ...
 
- 
ارزیابی عوامل و موانع مؤثر بر مصرف سرانه ماهی در شهر ساری (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2016-09-22)به منظور ارزیابیموانع و عوامل مؤثر بر مصرف ماهی در شهر ساری، تحقیقی میدانی با استفاده از پرسشنامۀ محقق ساخته بر روی مصرفکنندگان ساروی صورت گرفت. 266 پاسخدهنده بهطور تصادفی با توجه به نگرش و درکشان از مصرف ماهی در سال ...
 
- 
بررسی اثرات غلظت های تحت کشنده کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیمهای سرمی و برخی شاخصهای استرس اکسیداتیو ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2016-09-22)کلرپیریفوس یک آفتکش ارگانوفسفره است که بهطور گسترده بهعنوان کنترل کننده آفات در مزارع کشاورزی استفاده می شود. هدف از این مطالعه تعیین اثر غلظت های تحت کشنده (0/1، 0/05 و 0/02 میلی گرم بر لیتر) کلرپیریفوس بر فعالیت ...
 
- 
بررسی اثر سطوح فسفولیپید بر عملکرد رشد، هضمپذیری چربی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیرهی حاوی پودر چربی در قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2016-09-22)در این تحقیق تاثیر سطوح مختلف فسفولیپید بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی، هضمپذیری مواد غذایی و فعالیت آنزیم لیپاز در جیرهی قزلآلای رنگینکمان بررسی شد. بدین منظور جیرهای با 20% چربی که 60% از چربی آن از پودر چربی تشکیل ...
 
- 
اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) و مینس میگوی سفید هندی (Penaeus indicus) بر بهبود ویژگیهای کیفی ناگت میگو (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2016-09-22)در این پژوهش اثر درصدهای مختلف ترکیب سوریمی ماهی کپور نقرهای و میگوی سفید هندیبر بهبود بافت ناگت میگو بررسی گردید. تیمارهای تحقیق حاضر به صورت شاهد (میگوی کامل سوخاری شده)، ناگت میگو حاوی 100 درصدسوریمی ماهی، ناگت میگو ...
 



