مرور دوره 11, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 10
- 
تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-03-21)در این پژوهش از یک خشک کن پاششی پایلوت پلنت برای خشک کردن مخلوط بستنی استفاده شد در مخلوط های آماده شده ، چهارسطح 10 ، 20 ، 30 و 40 درصد شیر بادام جایگزین شیر گاو شد و نمونه شاهد که حاوی هیچ شیر بادامی نبود پس از آماده شدن ...
 
- 
بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-03-21)به دلیل عوارض ناخواسته آنتیاکسیدانها و آنتیمیکروبهای مصنوعی، این پژوهش فعالیت آنتیاکسیدانی و برخی خواص آنتیباکتریایی اسانس اندام هوایی گیاه درمنه با نام علمیArtemisia Khorasanica را مورد بررسی قرار میدهد. در این مطالعه، ...
 
- 
اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو (دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-03-21)در سالهای اخیر تقاضا برای محصولات پروبیوتیکی بر پایه محصولات غیر لبنی افزایش یافته است. در همین راستا هدف از این تحقیق بررسی امکان استفاده از آب میوه ترکیبی سیب-زردآلو بعنوان حامل باکتری پروبیوتیک میکروانکپسوله و ارزیابی ...
 
- 
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز (دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-03-21)پرتقال، انگور سفید و سویا شامل انواع فیتوکمیکال های مفید هستند. عطر و طعم پرتقال و انگور می تواند طعم لوبیایی نامطلوب سویا را بپوشاند و در نتیجه باعث افزایش پذیرش آن از سوی مصرف کننده شود. 12 فرمولاسیون با نسبت های صفر، ...
 
- 
ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن (دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-03-21)پژوهش حاضر باهدف معرفی مطلوبترین روغن کنجد با حداکثر پایداری اکسایشی و ظرفیت آنتیاکسیدانی انجام پذیرفت. بدین منظور برای نمونه روغنهای کنجد پالایششده، سنتی (آبی)، استخراج سرد (آزمایشگاهی) و پرس مغازهای (مارپیچ)، ساختار ...
 
- 
تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر (دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-03-21)خاکِشیر با نام علمی Descurainia sophia)) گیاهی یکساله یا دوساله از تیره شببویان است.عمدتا مصرف شربت خاکشیر درفصل تابستان در کشور ایران رایج است. این نوشیدنی علیرغم دارا بودن ویژگی های بسیار مفید و اثرات تغذیه ای و ...
 
- 
اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-03-21)در این مطالعه به منظور بهبود قدرت تولید ژل مینس ماهی و ویژگیهای بافتی کوفته تولیدی، از دو نوع صمغ CMC و کتیرا در غلظت 5/0 درصد و قوامیابی در دما (C˚4 ،C˚25 ،C˚40) و زمانهای مختلف (16 ،5 ،3 ،1 ،5/0ساعت) استفاده شد و ...
 
- 
مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-03-21)در این تحقیق به منظور مدلسازی فرایند استخراج روغن از دانههای سیاهدانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب از سه سطح شدت میدان الکتریکی (25/0، 25/3 و 25/6 kV/cm ) و سه سطح تعداد پالس (10، 30 و 50) استفاده گردید و بعد ...
 
- 
تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن (دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-03-21)انسانهای باستانی با رام کردن حیوانات و پرورش آنها تولیداتی از جمله گوشت، شیر، کره، روغن، ماست، دوغ، و غیره داشتند که مازاد تولیدات را در ظروفی برای، حمل، نگهداری وجلوگیری از فساد آنها استفاده میکردند. مشک یکی از این ظروف ...
 
- 
فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا (دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2019-03-21)روغنهای گیاهی در معرض اکسایش هستند که چنین واکنشی منجر به از دست رفتن کیفیت و ارزش تغذیهای روغن میشود. به منظور مهار اکسیداسیون روغن، میتوان از آنتیاکسیدانهای طبیعی استفاده کرد. این تحقیق به منظور بررسی امکان استفاده ...
 



