مرور دوره 10, شماره 4 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 39
| موضوع | 
|---|
| " مسولیت پذیری اجتماعی" [1] | 
| "ارزش ویژه برند" [1] | 
| "شرکت های صنایع غذایی" [1] | 
| "عملکرد شرکت" [1] | 
| اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی [2] | 
| امواج فراصوت [1] | 
| اناریجه [1] | 
| آنتی اکسیدان [1] | 
| بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی [2] | 
| تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های قنادی و شکلات [1] | 
| جایگزینی شکر [1] | 
| حلوای گردوئی [1] | 
| خرما [1] | 
| دیمتیلآمین [1] | 
| روش پرکولاسیون [1] | 
| روشهای استخراج ترکیبات موثره [1] | 
| ریحان [1] | 
| سرخ کردن عمیق [1] | 
| ضد میکروب [1] | 
| ضریب نفوذ مؤثر [1] | 



