مرور دوره 10, شماره 4 بر اساس موضوع "ضریب نفوذ مؤثر"

  • مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ 

    صالحی, فخرالدین؛ گوهری اردبیلی, اشرف (دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2018-12-22)
    هلوی تازه از بیش از 86 درصد آب تشکیل‌شده است و جزء غنی‌ترین منابع ویتامین‌ها و مواد معدنی است. بنابراین می‌بایست آن را در طول سال به‌صورت تازه یا خشک مصرف نمود. در این پژوهش مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو در یک خشک‌کن فروسرخ ...