مرور دوره 09, بهار1391 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
- 
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
 
- 
انتخاب بهترین نمک کلسیم دار برای غنی سازی شیر پاستوریزه معمولی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
 
- 
تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
 
- 
بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
 
- 
بررسی اثر عصاره کومبوچا بر میزان لیپیدهای خون و آنزیم های کبدی درRat نر بالغ نژاد Wistar (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
 
- 
تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
 
- 
بررسی تأثیر افزودن بیوسورفکتانت بر خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
 



