دوره 09, بهار1391
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی تاثیر قطعات پلاستیکی PET و شرایط مختلف نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب و برخی از شاخص های کیفی روغن های متداول در ایران
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
-
بررسی اثر عصاره کومبوچا بر میزان لیپیدهای خون و آنزیم های کبدی درRat نر بالغ نژاد Wistar
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
-
تأثیر دوره شیردهی بر ترکیب شیمیایی و برخی خواص فیزیکی دوغ کره سنتی ایرانی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
-
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سیب زمینی شیرین (Ipomoea batatas L.)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
-
انتخاب بهترین نمک کلسیم دار برای غنی سازی شیر پاستوریزه معمولی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
-
تهیه خیار شور پروبیوتیک با استفاده از سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم بومی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)
-
بررسی تأثیر افزودن بیوسورفکتانت بر خواص رئولوژیکی خمیر نان بربری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2012-03-20)



