مرور دوره 25, شماره 3 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 18 از 18
- 
اثر لاکتوباسیلوس های (Lactobacillus) جدا شده از روده ماهی شیربت (Barbus grypus) بر عملکرد رشد، بازماندگی و فلور میکروبی روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)این تحقیق به منظور ارزیابی تاثیر تغذیهای باکتریهای Lactobacillus plantarum ، Lactobacillus bulgaricus جدا شده از روده ماهی شیربت بر روی عملکرد رشد، بازماندگی و فلور میکروبی روده کپور معمولی انجام شد. 480 قطعه ...
 
- 
اثر متقابل جایگزینی جلبک Dunaliella salina با فرآورده های فرعی کشاورزی و پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus بر فعالیت آنزیم های گوارشی Artemia franciscana (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)این تحقیق به منظور بررسی تاثیر جایگزینی جلبک Dunaliella salina با فرآوردههای فرعی کشاورزی (سبوس گندم، سبوس برنج و ترکیب سبوس گندم/برنج) و پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus بر فعالیت آنزیم های گوارشی Artemia franciscana ...
 
- 
اثرات عصاره آبی برگ مورد(Myrtus communis) بر تغییرات کیفی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)، شکم خالی، نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)قزلآلای رنگین کمان پس از صید شدیداً مستعد فساد میکروبی، هیدرولیتیک (Hydrolytic) و اکسیداسیون چربیها میباشد. بنابراین استفاده از مواد نگهدارنده جهت افزایش عمر ماندگاری این محصول ضرورت دارد. عصاره برگ مورد دارای خواص ...
 
- 
بررسی الگو و سلایق خرید مصرفکنندگان ماهی در شهر ساری (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)با هدف شناسایی بازار ماهی در استان مازندران،بررسی در مورد الگوی خرید و سلایق مصرف ماهی در بین 266 خانوار شهر ساری صورت گرفت. پرسشنامهای تهیه شد تا مصرفکنندگان سلایق و الگوی خرید ماهی خانواده خود را نسبت به نوع گونۀ ماهی ...
 
- 
بررسی برخی خصوصیات زیستی ماهی مخرج لولهای Rhodeus amarus) ) در رودخانه های سفیدرود استان گیلان و سیاهرود استان مازندران (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)هدف از این مطالعه بررسی و مقایسه ترکیب سنی، نسبت جنسی، الگوی رشد و هماوری ماهی مخرج لولهای Rhodeus amarus در رودخانه های سفیدرود و سیاهرود بود. جمعا 423 نمونه ماهی از بهمن 1391 تا خرداد 1392 بصورت ماهانه صید شد. در ...
 
- 
بررسی عملکرد شناساگر تازگی در بسته بندی هوشمند فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی مدت نگهداری در یخچال (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)بسته بندی هوشمند مواد غذایی، بسته بندی جدیدی است که در دهه های اخیر در کشور های توسعه یافته مورد استفاده قرار گرفته و هدف آن سلامت، کیفیت و امنیت محصول می باشد. با توجه به اهمیت محصولات شیلاتی در سبد غذایی خانوار و فسادپذیری ...
 
- 
بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدقارچی عصاره جلبک دریایی( Sargassum glaucescen) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)در دهه های اخیر استفاده از جلبک ها در صنایع غذایی و دارویی از اهمیت فراوانی برخوردار شده است. فعالیت ضدمیکروبی عصاره های متانولی، اتیل استات، هگزانی و کلروفرم جلبک قهوه ای علیه باکتریهای گرم مثبت، گرم منفی، و قارچ با ...
 
- 
بررسی موانع و راهکارهای توسعه صنعت ماهیان زینتی در ایران «مورد مطالعه: استان مرکزی» (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)دریای خزر، خلیج فارس و محیطهای آبی طبیعی، جغرافیای راهبردی و موقعیت اقتصادی- اجتماعی بخش شیلات و آبزیان ایران را منحصر به فرد کرده است. این بخش در سه حوزه "اکوتوریسم"، "تولید غذا" و "رفتار اجتماعی" نقش ارزندهای در فرایند ...
 
- 
بررسی پراکنش، تراکم و زی توده بزرگ موجودات بنتیکی در محل استقرار پرورش ماهی در قفس در سواحل جنوبی دریای خزر (آبهای مازندران-کلارآباد) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)این پژوهش در راستای یک طرح تحقیقاتی در سواحل جنوبی دریای خزر (آبهای مازندران- کلاراباد) در سال 1391 به اجرا درآمد. هدف از این مطالعه بررسی اثرات پرورش ماهی در قفس بر روی پراکنش، تراکم و زیتوده بزرگ موجودات بنتیکی در آبهای ...
 
- 
تاثیر استفاده از اسیدهای آمینه خالص در جیره ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و پروفیل اسید آمینهی بدن (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)اسیدهای آمینه خالص هر چند تا کنون به عنوان یک منبع غذایی جایگزین کامل مطرح نبوده اما در موفقیت استفاده از منابع جایگزین گیاهی در جیره حیوانات بسیار موثر بودهاند، زیرا این منابع جایگزین عمدتا دارای کمبودهای اسید آمینهای ...
 
- 
تاثیر جایگزینی غذای تجاری با کرم خاکی بر شاخصهای رشد، بقاء، تعداد لاروهای حاصل و مقاومت لاروها در برابر استرس شوری در ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)در مطالعه حاضر تاثیر جایگزینی کرمخاکی Eisenia foetida با غذای تجاری بر رشد، بقاء، تعداد لاروهای حاصل و مقاومت لاروها در برابر استرسهای محیطی ماهی دم شمشیری (Xiphophorus helleri) مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش به صورت طرح ...
 
- 
تأثیر حفاظتی ویتامین C و کیتوزان بر فراسنجههای بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در معرض پاراکوات (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)هدف از این مطالعه بررسی تأثیر حفاظتی ویتامین C و کیتوزان بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون ماهیهای در معرض پاراکوات است. در این آزمایش ماهیها به مدت 21 روز با جیره واجد کیتوزان (1000 میلیگرم به ازای هر کیلوگرم غذا)، ویتامین ...
 
- 
تأثیر سولفات سدیم، هیدروکسیدآلومینیوم و استات آلومینیوم بر پوستهزدایی سیست آرتمیا (Artemia franciscana) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)سیست آرتمیا از جمله غذاهای زنده در صنعت آبزی پروری می باشد که دارای پوسته سخت بوده و لازم است قبل از استفاده، پوسته زدایی شود. لذا هدف از این مطالعه تعیین ماده شیمیایی موثر پوسته زدا با غلظت مناسب و کارایی بالا جهت انجام ...
 
- 
تعیین پراکنش و برآورد زیتوده جلبکهای دریایی به ساحل آورده شده در آبهای ساحلی دریای عمان (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)این طرح جهت برآورد زیتوده جلبکهای دریایی به ساحل آورده شده بر اساس جنس در سواحل استان سیستان و بلوچستان در سال 1390 اجرا گردید. ایستگاههای تنگ، پزم، چابهار و بریس به عنوان مناطق پر تراکم و جود و لیپار به ترتیب در غرب و شرق ...
 
- 
مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی از عصارههای گیاهی بر باکتری یرسینیا راکری در شرایط آزمایشگاهی Yersinia ruckeri (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)به دنبال افزایش روز افزون مقاومتهای باکتریایی نسبت به آنتی بیوتیکهای تجاری رایج، گرایش به استفاده از گیاهانی با خواص ضدمیکروبی افزایش یافته است. در این مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره گیاهان گلپر (Heracleum persicum)، ...
 
- 
یافته علمی: بررسی برخی شاخص های زیستی سیاه ماهی Capoeta buhsei در حوضه رودخانه قره چای ساوه (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)این مطالعه در رودخانه قره چای ساوه در ماه های مرداد 90، بهمن90 وآبان91، انجام گرفت. ماهیان توسط دستگاه ضربه برقی Electroshocker)) با قدرت 7/1 کیلو وات و جریان مستقیم و ولتاژ 300-200 ولت صید گردید. ماهیان پس از صید در فرمالین ...
 
- 
یافته علمی: بررسی تولید اولیه با استفاده از روش سنجش از دور و میدانی در خوریات ماهشهر(خوزستان-خلیج فارس) (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)فیتوپلانکتونها با فتوسنتزشان دی اکسید کربن اضافه جو را جذب می کنند و نقش تعدیل کنندگی در آب و هوا بازی می کنند(Moll, 2012). مطالعات نشان داده است که محیط های آبی می توانند نیمی از دی اکسید کربن اتمسفر را جذب کنند لذا مطالعات ...
 
- 
یافته علمی: مطالعه رابطه بین اندازه ماهی و شدت آلودگی به برخی تک یاختگان انگلی ماهیان مولی Poecilia latipinna) ) قنات جرقویه اصفهان (موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization, 2016-09-22)قنات حسن آباد جرقویه واقع در استان اصفهان از جمله چشمههای آب گرم محسوب میشود که به دلیل مناسب بودن شرایط فیزیکوشیمیایی آب آن ماهی زینتی مولی قادر به زیست در آن می باشد. این ماهی از سوی مردم محلی آن منطقه به این قنات معرفی ...
 



