اثر لاکتوباسیلوس های (Lactobacillus) جدا شده از روده ماهی شیربت (Barbus grypus) بر عملکرد رشد، بازماندگی و فلور میکروبی روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
(ندگان)پدیدآور
حسینی, عالیستوده, ابراهیمنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
این تحقیق به منظور ارزیابی تاثیر تغذیهای باکتریهای Lactobacillus plantarum ، Lactobacillus bulgaricus جدا شده از روده ماهی شیربت بر روی عملکرد رشد، بازماندگی و فلور میکروبی روده کپور معمولی انجام شد. 480 قطعه بچه ماهی کپور معمولی (با میانگین وزن اولیه 6±40 گرم) به طور تصادفی در 4 تیمار (با سه تکرار) تقسیم و با جیره های حاوی L. plantarum (گروه 1)، Lactobacillus bulgaricus (گروه 2)، Lactobacillus casei (گروه 3) با تراکم 107×5CFU/g و جیرهی فاقد مکمل پروبیوتیکی (شاهد) به مدت 60 روز صورت دستی تغذیه شدند. جهت ارزیابی میزان حضور باکتری و تاثیر روی فلور میکروبی دستگاه گوارشی، تغذیه از روز60 تا 75 با جیرهی فاقد پروبیوتیک صورتگرفت. در روز 75 آزمایش ضریب رشد ویژه ماهی تغذیه شده با جیرهی حاوی L. bulgaricus بطور معنی داری در مقایسه با گروه شاهد افزایش یافت (05/0P
کلید واژگان
پروبیوتیکلاکتوباسیلوس
رشد
فلور باکتریایی
کپور معمولی
ماهی شیربت
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2016-09-221395-07-01
ناشر
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورAgricultural Research,Education and Extension Organization
سازمان پدید آورنده
دانشگاه خلیج فارسدانشگاه خلیج فارس
شاپا
1026-13542322-5998




