مرور دوره 29, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 10
- 
بررسی اثر فرآوردههای فرعی انار (روغن و پوست انار) بر تولید گاز متان در شرایط برون تنی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)چکیده زمینه مطالعاتی: افزودن برخی ترکیبات به جیره نشخوارکنندگان میتواند تولید متان را در شکمبه کاهش دهد. هدف: هدف از انجام این آزمایش بررسی اثر فرآوردههای انار ...
 
- 
کنکاش ساختار، جزایر CPG، متیله شدن DNA و پروتئین حاصل از ژنهای کاندیدای موثر بر ورم پستان در گاو شیری (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: متیلاسیون DNA اساساً در دینوکلئوتیدهای CpG اتفاق میافتد و در تنظیم بیان ژنی درگیر میباشد. در پستانداران، مشخص شده است که بیشمتیلاسون در جزایر CpG با پیری و بیماریهای مختلف در دام مرتبط ...
 
- 
بررسی خویش آمیزی روی برخی از صفات تولیدی گاو نژاد سرابی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: همخونی یکی از فاکتورهای مهمی است که میتواند شیر تولیدی و سود اقتصادی را در گلههای گاو شیری کاهش دهد. هدف: هدف تحقیق این است که اثر همخونی بر روی صفات تولیدی گاو نژاد ...
 
- 
واکنش جوجههای گوشتی سویه راس 308 به سطوح مختلف والین قابل هضم در دوره رشد (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: تغذیه سطوح مورد نیاز اسیدآمینه والین نقش موثری بر عملکرد جوجههای گوشتی دارد. هدف: این آزمایش به منظور تعیین احتیاجات اسید آمینه والین قابل هضم و اثرات آن بر صفات عملکردی ...
 
- 
اثر مغز میوه بلوط بر فعالیت باکتریها، قارچها و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز نجدی و گوسفند عربی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: مغز میوه بلوط به عنوان منبع انرژی در تغذیه دام نشخوار کننده استفاده میشود و تانن آن فعالیت میکروارگانیسمهای شکمبه را تحت تاثیر قرار میدهد. هدف: این آزمایش به منظور بررسی ...
 
- 
اندازهگیری و تجزیه رشد بهرهوری کل عوامل تولید در صنعت گاوداریهای شیری ایران (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: امروزه بهبود بهرهوری به عنوان بهترین و کارآمدترین روش دستیابی به رشد اقتصادی با توجه به کمیابی منابع تولیدی مطرح است. مدیریت بهرهوری مستلزم شناخت اجزاء و تحلیل تغییرات آن در پروسه توسعه ...
 
- 
مقایسه اقتصادی روش مرسوم پروار با تغذیه خزشی در بره های نر افشاری (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: پرواربندان بره بهعلت عدم اطلاع از روش مناسب پروار، سود کمتری دریافت میکنند همان طور که در پرورش جوجه های گوشتی مرسوم است جیره پیش دان حاوی پروتئین وانرژی زیاد به جوجه های تازه تفریخ شده ...
 
- 
اثر سطوح مختلف لسیتین سویا بر کیفیت، پراکسیداسیون لیپیدها و یکپارچگی غشاء آکروزومی اسپرم بعد از فرآیند انجماد-یخگشایی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: لسیتینسویا میتواند بعنوان رقیقکننده در فرآیند انجماد اسپرم مورد استفاده قرار گیرد. هدف: هدف از این مطالعه بررسی اثر سطوح مختلف لسیتینسویا بعنوان رقیقکننده بر روی کیفیت ...
 
- 
بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی و روند تجزیهپذیری شکمبهای نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی شده با اشعه گاما (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: عملآوری غیرحرارتی دانه جو میتواند سبب کاهش خطرات احتمالی اسیدوز شود. هدف: پژوهش حاضر، بهمنظور بررسی روند تجزیهپذیری نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی ...
 
- 
اثر مدت مکملسازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد، اندامهای بدن، فراسنجههای چربی خون و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی سویه آرین (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2019-05-22)زمینه مطالعاتی: افزودن سیر و ال-کارنتین میتواند سبب بهبود عملکرد جوجههای گوشتی شود. هدف: به منظور ارزیابی تاثیر ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد، فراسنجههای چربی خونی و خصوصیات لاشه ...
 



