• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علمی اندیشه آماد
    • دوره 17, شماره 64
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • علمی اندیشه آماد
    • دوره 17, شماره 64
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    الزامات تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه‌صنعتی در ناجا

    (ندگان)پدیدآور
    رحمانی, داریوش
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    620.3کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    زمینه و هدف: این پژوهش به‌منظور شناسایی الزامات تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه‌صنعتی در ناجا انجام گردیده است که با بهره‌گیری از مبانی نظری تحقیق، چهار بعد مدیریتی، کیفیتی، هزینه‌ای و رضایتمندی به‌عنوان ابعاد مؤثر بر تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه‌صنعتی مطرح شدند و هرکدام از این متغیرها خود دارای مؤلفه‌ها و شاخص‌های گوناگونی بوده که موردبررسی قرارگرفته و بر همین اساس مدل مفهومی تحقیق شکل‌گرفته است. این پژوهش ازنظر نوع و ماهیت توصیفی و ازنظر روش پیمایشی و به لحاظ هدف کاربردی است. نمونه موردبررسی 80 نفر شامل خبرگان، کارشناسان و دست‌اندرکاران آماد و پشتیبانی باشد، ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته بوده که روایی آن با اخذ نظر صاحب‌نظران و پایایی آن با محاسبه آلفای کرونباخ تأیید شد. تجزیه و تحلیل اطلاعات با محاسبه شاخص‌های آمار توصیفی و انجام آزمون‌های آمار استنباطی (تست کولموگروف اسمیرنف (نرمالیته) و t تک نمونه‌ای و فریدمن و...) انجام شده است. یافته‌ها: یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که ابعاد مدیریتی، کیفیتی، هزینه‌ای و رضایتمندی در تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه‌صنعتی مؤثر هستند. مؤثرترین عامل تبدیل آشپزخانه‌ها بعد مدیریتی در اولویت اول و بعد هزینه در اولویت آخر می‌باشند. یافته ها: یافته های این پژوهش نشان می دهد که ابعاد مدیریتی، کیفیتی، هزینه ای و رضایتمندی در تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه صنعتی مؤثر هستند.مؤثرترین عامل تبدیل آشپزخانه ها بعد مدیریتی در اولویت اول وبعد هزینه در اولویت آخر می‌باشند.
    کلید واژگان
    آشپزخانه سنتی
    آشپزخانه نیمه‌صنعتی
    مدیریتی
    کیفیتی
    هزینه‌ای
    رضایتمندی

    شماره نشریه
    64
    تاریخ نشر
    2018-03-21
    1397-01-01
    ناشر
    معاونت آماد و پشتیبانی ناجا

    شاپا
    2433-6047
    URI
    http://lot.jrl.police.ir/article_19094.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/399997

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب