الزامات تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمهصنعتی در ناجا
(ندگان)پدیدآور
رحمانی, داریوشنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
زمینه و هدف: این پژوهش بهمنظور شناسایی الزامات تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمهصنعتی در ناجا انجام گردیده است که با بهرهگیری از مبانی نظری تحقیق، چهار بعد مدیریتی، کیفیتی، هزینهای و رضایتمندی بهعنوان ابعاد مؤثر بر تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمهصنعتی مطرح شدند و هرکدام از این متغیرها خود دارای مؤلفهها و شاخصهای گوناگونی بوده که موردبررسی قرارگرفته و بر همین اساس مدل مفهومی تحقیق شکلگرفته است. این پژوهش ازنظر نوع و ماهیت توصیفی و ازنظر روش پیمایشی و به لحاظ هدف کاربردی است. نمونه موردبررسی 80 نفر شامل خبرگان، کارشناسان و دستاندرکاران آماد و پشتیبانی باشد، ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته بوده که روایی آن با اخذ نظر صاحبنظران و پایایی آن با محاسبه آلفای کرونباخ تأیید شد. تجزیه و تحلیل اطلاعات با محاسبه شاخصهای آمار توصیفی و انجام آزمونهای آمار استنباطی (تست کولموگروف اسمیرنف (نرمالیته) و t تک نمونهای و فریدمن و...) انجام شده است.
یافتهها: یافتههای این پژوهش نشان میدهد که ابعاد مدیریتی، کیفیتی، هزینهای و رضایتمندی در تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمهصنعتی مؤثر هستند. مؤثرترین عامل تبدیل آشپزخانهها بعد مدیریتی در اولویت اول و بعد هزینه در اولویت آخر میباشند.
یافته ها: یافته های این پژوهش نشان می دهد که ابعاد مدیریتی، کیفیتی، هزینه ای و رضایتمندی در تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه صنعتی مؤثر هستند.مؤثرترین عامل تبدیل آشپزخانه ها بعد مدیریتی در اولویت اول وبعد هزینه در اولویت آخر میباشند.
کلید واژگان
آشپزخانه سنتیآشپزخانه نیمهصنعتی
مدیریتی
کیفیتی
هزینهای
رضایتمندی
شماره نشریه
64تاریخ نشر
2018-03-211397-01-01




