نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرحمانی, داریوشfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T11:20:05Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T11:20:06Z
dc.date.available1399-07-09T11:20:05Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T11:20:06Z
dc.date.issued2018-03-21en_US
dc.date.issued1397-01-01fa_IR
dc.identifier.citationرحمانی, داریوش. (1397). الزامات تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه‌صنعتی در ناجا. علمی اندیشه آماد, 17(64), 21-39.fa_IR
dc.identifier.issn2433-6047
dc.identifier.urihttp://lot.jrl.police.ir/article_19094.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/399997
dc.description.abstractزمینه و هدف: این پژوهش به‌منظور شناسایی الزامات تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه‌صنعتی در ناجا انجام گردیده است که با بهره‌گیری از مبانی نظری تحقیق، چهار بعد مدیریتی، کیفیتی، هزینه‌ای و رضایتمندی به‌عنوان ابعاد مؤثر بر تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه‌صنعتی مطرح شدند و هرکدام از این متغیرها خود دارای مؤلفه‌ها و شاخص‌های گوناگونی بوده که موردبررسی قرارگرفته و بر همین اساس مدل مفهومی تحقیق شکل‌گرفته است. این پژوهش ازنظر نوع و ماهیت توصیفی و ازنظر روش پیمایشی و به لحاظ هدف کاربردی است. نمونه موردبررسی 80 نفر شامل خبرگان، کارشناسان و دست‌اندرکاران آماد و پشتیبانی باشد، ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته بوده که روایی آن با اخذ نظر صاحب‌نظران و پایایی آن با محاسبه آلفای کرونباخ تأیید شد. تجزیه و تحلیل اطلاعات با محاسبه شاخص‌های آمار توصیفی و انجام آزمون‌های آمار استنباطی (تست کولموگروف اسمیرنف (نرمالیته) و t تک نمونه‌ای و فریدمن و...) انجام شده است. یافته‌ها: یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که ابعاد مدیریتی، کیفیتی، هزینه‌ای و رضایتمندی در تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه‌صنعتی مؤثر هستند. مؤثرترین عامل تبدیل آشپزخانه‌ها بعد مدیریتی در اولویت اول و بعد هزینه در اولویت آخر می‌باشند. یافته ها: یافته های این پژوهش نشان می دهد که ابعاد مدیریتی، کیفیتی، هزینه ای و رضایتمندی در تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه صنعتی مؤثر هستند.مؤثرترین عامل تبدیل آشپزخانه ها بعد مدیریتی در اولویت اول وبعد هزینه در اولویت آخر می‌باشند.fa_IR
dc.format.extent620
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherمعاونت آماد و پشتیبانی ناجاfa_IR
dc.relation.ispartofعلمی اندیشه آمادfa_IR
dc.relation.ispartofLogistics Thoughten_US
dc.subjectآشپزخانه سنتیfa_IR
dc.subjectآشپزخانه نیمه‌صنعتیfa_IR
dc.subjectمدیریتیfa_IR
dc.subjectکیفیتیfa_IR
dc.subjectهزینه‌ایfa_IR
dc.subjectرضایتمندیfa_IR
dc.titleالزامات تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه‌صنعتی در ناجاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume17
dc.citation.issue64
dc.citation.spage21
dc.citation.epage39


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد