| dc.contributor.author | رحمانی, داریوش | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T11:20:05Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T11:20:06Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T11:20:05Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T11:20:06Z |  | 
| dc.date.issued | 2018-03-21 | en_US | 
| dc.date.issued | 1397-01-01 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | رحمانی, داریوش. (1397). الزامات تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمهصنعتی در ناجا. علمی اندیشه آماد, 17(64), 21-39. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2433-6047 |  | 
| dc.identifier.uri | http://lot.jrl.police.ir/article_19094.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/399997 |  | 
| dc.description.abstract | زمینه و هدف: این پژوهش بهمنظور شناسایی الزامات تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمهصنعتی در ناجا انجام گردیده است که با بهرهگیری از مبانی نظری تحقیق، چهار بعد مدیریتی، کیفیتی، هزینهای و رضایتمندی بهعنوان ابعاد مؤثر بر تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمهصنعتی مطرح شدند و هرکدام از این متغیرها خود دارای مؤلفهها و شاخصهای گوناگونی بوده که موردبررسی قرارگرفته و بر همین اساس مدل مفهومی تحقیق شکلگرفته است. این پژوهش ازنظر نوع و ماهیت توصیفی و ازنظر روش پیمایشی و به لحاظ هدف کاربردی است. نمونه موردبررسی 80 نفر شامل خبرگان، کارشناسان و دستاندرکاران آماد و پشتیبانی باشد، ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته بوده که روایی آن با اخذ نظر صاحبنظران و پایایی آن با محاسبه آلفای کرونباخ تأیید شد. تجزیه و تحلیل اطلاعات با محاسبه شاخصهای آمار توصیفی و انجام آزمونهای آمار استنباطی (تست کولموگروف اسمیرنف (نرمالیته) و t تک نمونهای و فریدمن و...) انجام شده است.
یافتهها: یافتههای این پژوهش نشان میدهد که ابعاد مدیریتی، کیفیتی، هزینهای و رضایتمندی در تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمهصنعتی مؤثر هستند. مؤثرترین عامل تبدیل آشپزخانهها بعد مدیریتی در اولویت اول و بعد هزینه در اولویت آخر میباشند.
یافته ها: یافته های این پژوهش نشان می دهد که ابعاد مدیریتی، کیفیتی، هزینه ای و رضایتمندی در تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمه صنعتی مؤثر هستند.مؤثرترین عامل تبدیل آشپزخانه ها بعد مدیریتی در اولویت اول وبعد هزینه در اولویت آخر میباشند. | fa_IR | 
| dc.format.extent | 620 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | معاونت آماد و پشتیبانی ناجا | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | علمی اندیشه آماد | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Logistics Thought | en_US | 
| dc.subject | آشپزخانه سنتی | fa_IR | 
| dc.subject | آشپزخانه نیمهصنعتی | fa_IR | 
| dc.subject | مدیریتی | fa_IR | 
| dc.subject | کیفیتی | fa_IR | 
| dc.subject | هزینهای | fa_IR | 
| dc.subject | رضایتمندی | fa_IR | 
| dc.title | الزامات تبدیل آشپزخانه سنتی به نیمهصنعتی در ناجا | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.citation.volume | 17 |  | 
| dc.citation.issue | 64 |  | 
| dc.citation.spage | 21 |  | 
| dc.citation.epage | 39 |  |