مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی
(ندگان)پدیدآور
سرابی اقدم, وحیدهحسینی پرور, سید هاشممعتمدزادگان, علیماتیا مرینو, لارانوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیشماره نشریه
1تاریخ نشر
2012-10-221391-08-01
ناشر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences
سازمان پدید آورنده
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریاستادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشیار گروه تکنولوژی مواد غذایی، انستیتو غذا، تغذیه و سلامت انسان، دانشگاه مَسی، نیوزیلند
شاپا
2423-35442423-3803




