دوره 4, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
تاثیر روش های تولید و نگهداری بر خصوصیات حسی شیر غلیظ شده شیرین (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2012-10-22)
 
- 
بهینه سازی شرایط تولید سیب گلاسه با استفاده از کنسانتره میوه (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2012-10-22)با به کارگیری طرح ترکیبی(combined design) تأثیر نسبت¬های مختلف محلول ساکارز به کنسانتره میوه(پرتقال و آلبالو)، میزان کلریدکلسیم(0-2درصد) و مدّت زمان نگهداری(0-90 روز) بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی سیب¬های گلاسه مورد مطالعه ...
 
- 
تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2012-10-22)مقدمه: کاربرد تابش های نوری مختلف بویژه طول موج کوتاه و لیزر در صنعت غذا به جهت غیر فعال سازی شمار زیادی از میکروارگانیسم پاتوژن غذا زاد عامل ایجاد بیماری و مسمومیت به عنوان یک تکنولوژی مناسب و جدید مطرح می باشد. مواد و ...
 
- 
مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2012-10-22)
 
- 
ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2012-10-22)
 



