نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسرابی اقدم, وحیدهfa_IR
dc.contributor.authorحسینی پرور, سید هاشمfa_IR
dc.contributor.authorمعتمدزادگان, علیfa_IR
dc.contributor.authorماتیا مرینو, لاراfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T10:33:03Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:33:03Z
dc.date.available1399-07-09T10:33:03Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:33:03Z
dc.date.issued2012-10-22en_US
dc.date.issued1391-08-01fa_IR
dc.date.submitted2014-01-11en_US
dc.date.submitted1392-10-21fa_IR
dc.identifier.citationسرابی اقدم, وحیده, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی, ماتیا مرینو, لارا. (1391). مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 4(1), 15-35.fa_IR
dc.identifier.issn2423-3544
dc.identifier.issn2423-3803
dc.identifier.urihttp://ejfpp.gau.ac.ir/article_1422.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383878
dc.format.extent1491
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.publisherGorgan University Of Agricultural Sciencesen_US
dc.relation.ispartofنشریه فرآوری و نگهداری مواد غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Processing and Preservationen_US
dc.titleمطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه تکنولوژی مواد غذایی، انستیتو غذا، تغذیه و سلامت انسان، دانشگاه مَسی، نیوزیلندfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue1
dc.citation.spage15
dc.citation.epage35


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد