| dc.contributor.author | سرابی اقدم, وحیده | fa_IR | 
| dc.contributor.author | حسینی پرور, سید هاشم | fa_IR | 
| dc.contributor.author | معتمدزادگان, علی | fa_IR | 
| dc.contributor.author | ماتیا مرینو, لارا | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:33:03Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:33:03Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T10:33:03Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T10:33:03Z |  | 
| dc.date.issued | 2012-10-22 | en_US | 
| dc.date.issued | 1391-08-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2014-01-11 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1392-10-21 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | سرابی اقدم, وحیده, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی, ماتیا مرینو, لارا. (1391). مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 4(1), 15-35. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2423-3544 |  | 
| dc.identifier.issn | 2423-3803 |  | 
| dc.identifier.uri | http://ejfpp.gau.ac.ir/article_1422.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383878 |  | 
| dc.format.extent | 1491 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR | 
| dc.publisher | Gorgan University Of Agricultural Sciences | en_US | 
| dc.relation.ispartof | نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Processing and Preservation | en_US | 
| dc.title | مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری | fa_IR | 
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری | fa_IR | 
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشیار گروه تکنولوژی مواد غذایی، انستیتو غذا، تغذیه و سلامت انسان، دانشگاه مَسی، نیوزیلند | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 4 |  | 
| dc.citation.issue | 1 |  | 
| dc.citation.spage | 15 |  | 
| dc.citation.epage | 35 |  |