نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:33:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:33:01Z
dc.date.available1399-07-09T10:33:01Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:33:01Z
dc.date.issued2011-05-22en_US
dc.date.issued1390-03-01fa_IR
dc.date.submitted2013-10-29en_US
dc.date.submitted1392-08-07fa_IR
dc.identifier.citation(1390). اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخ. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), 77-88.fa_IR
dc.identifier.issn2423-3544
dc.identifier.issn2423-3803
dc.identifier.urihttp://ejfpp.gau.ac.ir/article_1330.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/383868
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.publisherGorgan University Of Agricultural Sciencesen_US
dc.relation.ispartofنشریه فرآوری و نگهداری مواد غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Processing and Preservationen_US
dc.titleاثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume3
dc.citation.issue1
dc.citation.spage77
dc.citation.epage88


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد