مرور دوره 3, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
- 
اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخ (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2011-05-22)
 
- 
ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2011-05-22)
 
- 
فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.) (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2011-05-22)
 



