دوره 3, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2011-05-22)
-
اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخ
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2011-05-22)
-
فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2011-05-22)



