مرور دوره 9, شماره 1 بر اساس موضوع "تکنولوژی مواد غذایی"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
اثر پرتو گاما برمیزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین ، سافرانال و کامفرول در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن ، تربت حیدریه ، کلات
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)چکیده سابقه وهدف: زعفران (طلای قرمز)، گرانترین ادویه جهان، کلالههای خشک شده کرکوس ساتیووس است. افزودنی خوراکی، رنگ و طعم دهنده به غذا، رنگ کردن منسوجات و کاربرد دارویی در طب سنتی از جمله مصارف زعفران میباشد. با ...
-
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2017-05-22)سابقه و هدف: با وجود بالا بودن محتوای آنتیاکسیدانی کاکائو در شکلات، این فرآورده حاوی مقدار بسیار اندکی از اسیدهای چرب ضروری از نوع امگا 3 میباشد. امروزه با توجه به دریافت کم اسیدهای چرب ضروری از نوع امگا 3، آنتیاکسیدانها ...



