مرور دوره 7, شماره 2 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 26
| موضوع |
|---|
| استخراج [1] |
| آویشن شیرازی [1] |
| اکسایش [1] |
| بادام [1] |
| بتالاین [1] |
| بستهبندی [2] |
| بستهبندی ضدمیکروبی [1] |
| تخمیر لاکتیکی [1] |
| تغییرات شیمیایی [1] |
| تکنولوژی مواد غذایی- گرایش غلات [1] |
| رهایش [1] |
| زلنی [1] |
| زئین [1] |
| شاخص تیوباربیتوریک اسید [1] |
| شیره خرما [1] |
| عدد دیان مزدوج [1] |
| علوم و صنایع غذایی [3] |
| مایکروویو [1] |
| میکروبیولوژی مواد غذایی [2] |
| نوشیدنی فراسودمند [1] |



