مرور دوره 7, شماره 2 بر اساس موضوع "علوم و صنایع غذایی"
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
ارزیابی رهایش لوریل آرژنین اتیل استر مونو هیدرو کلراید و خواص باکتریایی فیلم زیست فعال زئین
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2015-09-23)سابقه و هدف: لوریل آرژنین اتیل استر مونو هیدرو کلراید (LAE) به عنوان یک ترکیب فعال دارای خواص ضدمیکروبی برای نگهداری مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به نگرانیهای زیست محیطی، افزودن ترکیبات نگهدارنده به فیلم ...
-
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2015-09-23)سابقه و هدف: آجیلهای درختی و روغن آنها حاوی مواد زیست فعالاند و نقش حیاتی در بهبود سلامت انسان دارند. فساد و کاهش کیفیت آجیلها از جمله بادام که چربی زیادی دارد مربوط به اکسایش میباشد. کیفیت بادام نگهداری شده به عواملی ...
-
بهینهسازی شرایط استخراج بتالاین از چغندر قرمز به کمک مایکروویو و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بدست آمده
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2015-09-23)چکیدهسابقه و هدف: استخراج به کمک مایکروویو یکی از روشهای نوین، سریع و کارآمد جهت استخراج ترکیبات زیست فعال میباشد. هدف از این پژوهش بهینهسازی استخراج بتالاین و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره متانولی چغندر قرمز ...



