دوره 7, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2015-09-23)سابقه و هدف: آجیلهای درختی و روغن آنها حاوی مواد زیست فعالاند و نقش حیاتی در بهبود سلامت انسان دارند. فساد و کاهش کیفیت آجیلها از جمله بادام که چربی زیادی دارد مربوط به اکسایش میباشد. کیفیت بادام نگهداری شده به عواملی ...
 
- 
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و رئولوژیکی گندمهای تولیدی در استان خوزستان (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2015-09-23)سابقه و هدف: در حال حاضر نزدیک به 70 درصد سطح زیر کشت یک میلیارد هکتاری جهان، به غلات اختصاص دارد و همچنین حدود نیمی از کل نیازهای غذایی انسان به ویژه در آسیا به طور مستقیم از غلات تأمین میشود. عوامل موثر بر کیفیت گندم ...
 
- 
بررسی تاثیر ضد میکربی اسانس آویشن شیرازی بر پاتوژن های غذایی در گوشت چرخ شده با استفاده از پی سی آر زمان واقعی و پروپیدیوم مونو آزید (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2015-09-23)به تازگی، پی سی آر زمان واقعی (Real time PCR) در ترکیب با پروپیدیوم مونو آزید با موفقیت برای تمایز بین سلول های زنده اشرشیاکلی O157 : H7و باکتری های مشابه کشته شده توسط اسانس های زیره، میخک، پونه کوهی و دارچین به کار رفته ...
 
- 
ارزیابی رهایش لوریل آرژنین اتیل استر مونو هیدرو کلراید و خواص باکتریایی فیلم زیست فعال زئین (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2015-09-23)سابقه و هدف: لوریل آرژنین اتیل استر مونو هیدرو کلراید (LAE) به عنوان یک ترکیب فعال دارای خواص ضدمیکروبی برای نگهداری مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به نگرانیهای زیست محیطی، افزودن ترکیبات نگهدارنده به فیلم ...
 
- 
تولید و بسته بندی نوشیدنی تخمیری فراسودمند از شیره خرما با کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2015-09-23)سابقه و هدف: هدف اصلی این پژوهش تولید نوشیدنی فراسودمند از شیره خرما به کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بررسی عوامل موثر بر ماندگاری آن طی زمان نگهداری به مدت 12 هفته میباشد. مواد و روشها: تخمیر توسط لاکتوباسیلوس ...
 
- 
بهینهسازی شرایط استخراج بتالاین از چغندر قرمز به کمک مایکروویو و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بدست آمده (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences, 2015-09-23)چکیدهسابقه و هدف: استخراج به کمک مایکروویو یکی از روشهای نوین، سریع و کارآمد جهت استخراج ترکیبات زیست فعال میباشد. هدف از این پژوهش بهینهسازی استخراج بتالاین و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره متانولی چغندر قرمز ...
 



