نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T10:06:38Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T10:06:38Z
dc.date.available1399-07-09T10:06:38Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T10:06:38Z
dc.date.issued2014-08-23en_US
dc.date.issued1393-06-01fa_IR
dc.date.submitted2014-09-02en_US
dc.date.submitted1393-06-11fa_IR
dc.identifier.citation(1393). تأثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک. پژوهش های صنایع غذایی, 24(2), 227-238.fa_IR
dc.identifier.issn2008-515X
dc.identifier.issn2676-5691
dc.identifier.urihttps://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_1816.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375105
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofپژوهش های صنایع غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Researchen_US
dc.titleتأثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگکfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume24
dc.citation.issue2
dc.citation.spage227
dc.citation.epage238


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد