تأثیر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T10:06:38Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:06:38Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T10:06:38Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T10:06:38Z | |
| dc.date.issued | 2014-08-23 | en_US | 
| dc.date.issued | 1393-06-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2014-09-02 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1393-06-11 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | (1393). تأثیر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک. پژوهش های صنایع غذایی, 24(2), 227-238. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-515X | |
| dc.identifier.issn | 2676-5691 | |
| dc.identifier.uri | https://foodresearch.tabrizu.ac.ir/article_1816.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/375105 | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تبریز | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Tabriz | en_US | 
| dc.relation.ispartof | پژوهش های صنایع غذایی | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Research | en_US | 
| dc.title | تأثیر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 24 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 227 | |
| dc.citation.epage | 238 | 
فایلهای این مورد
| فایلها | اندازه | قالب | مشاهده | 
|---|---|---|---|
| فایلی با این مورد مرتبط نشده است. | |||



