مرور دوره 24, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 9 از 9
- 
ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
 
- 
تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
 
- 
تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
 
- 
تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
 
- 
ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
 
- 
تأثیر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
 
- 
بررسی امکان جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکی و حسی بستنی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
 
- 
تاثیر تیمارهای مختلف بر تغییر رنگ و مدلسازی ریاضی رفتار خشک شدن ترخینه در خشککن هوای داغ (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
 



