مرور دوره 24, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 9 از 9
-
ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
-
بررسی امکان جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکی و حسی بستنی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
-
تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
-
تاثیر تیمارهای مختلف بر تغییر رنگ و مدلسازی ریاضی رفتار خشک شدن ترخینه در خشککن هوای داغ
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
-
تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
-
تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
-
تأثیر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)
-
ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2014-08-23)



