مرور دوره 26, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 10
-
اثر اسانس برگ کرفس کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سویا
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-02-19)کرفس کوهی با نام علمی (Kelussia odoratissima Mozaffarian) یکی از گیاهان دارویی است که دارای خواص کاهش فشارخون، روماتیسم و بیماریهای عصبی، جلوگیری از تولید سنگ کلیه و مثانه، تمیز کردن مجاری ادرار میباشد. در این ...
-
اثر دما و رطوبت بر برخی از ویژگیهای مکانیکی دانه سویا تحت بارگذاری شبه استاتیک
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-02-19)در این پژوهش خواص مکانیکی سه رقم سویا شامل تغییر شکل بیشینه، کرنش گسیختگی، نیروی گسیختگی، انرژی لازم برای گسیختگی، چقرمگی و مدول الاستیسیتهی ظاهری با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه متغیر مستقل ...
-
استفاده از روش سطح پاسخ جهت بهینهسازی خشککردن فندق در بسترسیال مادونقرمز
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-02-19)برداشت اغلب محصولات کشاورزی در رطوبتی صورت میگیرد که مناسب انبارداری نمیباشد. بنابراین به منظور جلوگیری از فاسدشدن این محصولات، عملیات خشککردن بر روی آنها صورت میگیرد. در این پژوهش، از یک خشککن بسترسیال مادونقرمز ...
-
بررسی تشکیل دایانهای مزدوج و مواد واکنشدهنده با اسید تیوباربیتوریک بهعنوان معیاری از پیشبینی پایداری اکسایشی بادام
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-02-19)عمر ماندگاری بادام به طور عمده بدلیل اکسایش چربیها محدود میشود و میزان پیشرفت این واکنش را میتوان عامل تعیینکننده در عمرماندگاری بادام در نظر گرفت. در این پژوهش پایداری اکسایشی بادام در دو شکل مغز و پودر در شرایط واقعی ...
-
بررسی ویژگیهای فیزیکی و ضد میکروبی فیلم بیونانوکامپوزیت آلژینات سدیم – آگار حاوی نانو نقره و نانو فیبر سلولز
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-02-19)در این پژوهش، فیلم ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیت چهارگانه متشکل از آلژینات سدیم-آگار- نانوفیبر سلولز (CNF)- نانوذرات نقره (Ag) با روش قالب گیری تولید شد و تأثیر غلظت CNF (1، 5 و 10% وزنی) و Ag (1/0 و 5/0 % وزنی) بر روی خواص ...
-
تاثیر تیمارهای تخمیر، هیدراتاسیون سرد و هیدراتاسیون گرم بر کاهش اسیدفیتیک چهار نوع سبوس
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-02-19)غلات از اولین غذاهای شناختهشده بشر بوده که نقش بسیار مهمی در تغذیه مردم دنیا داشتهاند. اولین غذاهای فراسودمند توسط غنیسازی با ویتامینها و یا موادمعدنی بهدست آمدند. پس از آن تمرکز بر روی غذاهای غنی از فیبرهای رژیمی ...
-
تولید خامه قنادی حاوی شیرین کنندههای کم کالری استویا و ایزومالت
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-02-19)خامه قنادی، خامهای است که به طورعمده در محصولاتی نظیر شیرینی خامهای و کیک مورد استفاده قرار میگیرد ودارای مقادیر بالایی چربی و شکر است که میتواند باعث بیماری دیابت، چاقی و پوسیدگی دندان گردد. هدف از این تحقیق، تولید ...
-
عملکرد شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی اثرات میزان بوجاری، رطوبت، دما و زمان بر ویژگیهای فیزیکی و میکروبی دانهی گندم
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-02-19)شناخت ویژگیهای فیزیکی دانهی گندم در فرآیند انتقال، جداسازی و ذخیره این محصول ارزشمند، نقش اساسی ایفا مینماید. در این مطالعه و در گام نخست، اثرات میزان بوجاری، رطوبت، دما و مدت زمان نگهداری روی برخی از ویژگیهای فیزیکی ...
-
مدلسازی سینتیک خشک کردن پسته رقم کله قوچی با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن: خشک کردن خورشیدی، سنتی در آفتاب و سایه
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-02-19)خشک کردن یکی از مهمترین مراحل فرآوری پس از برداشت محصولات کشاورزی است. در این مطالعه طراحی، ساخت و ارزیابی یک خشککن خورشیدی جهت فرآوری پسته مورد بررسی قرار گرفت. برای اندازهگیری و ثبت دما و رطوبت نسبی هوا در قسمتهای ...
-
مشروط کردن گندم با آب نمک و ارزیابی اثرات آن بر فعالیت آمیلاز، لیپاز و لیپوکسیژناز در آرد حاصل از آن
(دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2017-02-19)از مراحل تولید آرد گندم مرحلهی نمزنی یا مشروط کردن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، گندم ورودی جهت آسیاب شدن بایستی دارای رطوبت مناسبی باشد تا سبب تسهیل جدا شدن پوسته از آندوسپرم و آرد شدن هرچه بهتر آندوسپرم شود. فعالیت ...



