مرور دوره 29, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 10
- 
اثر تغییر دمای خشککردن همرفتی بر کاهش مصرف انرژی و حفظ کیفیت ورقههای سیر (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-01-21)زمینه مطالعاتی: اخیراً مصرف سیرخشک به صورت ورقههای خشکشده یا پودر افزایش پیدا کرده است. هدف: در این تحقیق شرایط مختلف خشکشدن ورقههای سیر و رسیدن به کیفیت مطلوب از طریق شبیهسازی فرآیند ...
 
- 
اثر تغییر مقدار چربی بر ویژگیهای شیمیایی و رئولوژیکی ماست حاوی پودر سیب زمینی ترشی در طی زمان نگهداری (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-01-21)زمینه مطالعاتی: ماست از پر مصرفترین فرآوردههای تخمیری شیر است، که به دلیل ارزش تغذیهای بالا تأثیر مثبتی در سلامتی انسان و اهمیت ویژهای در رژیم غذایی افراد دارد. هدف: هدف این پژوهش بررسی ...
 
- 
اصلاح ویژگی آبدوستی فیلم نشاسته با استفاده همزمان از اسید اولئیک و پرتو فرابنفش (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-01-21)زمینه مطالعاتی: بررسی اثر اسید اولئیک و استفاده از پرتو فرابنفش بهمنظور اصلاح خصوصیات کاربردی فیلم نشاسته در بستهبندی مواد غذایی است. هدف: نشاسته یکی از ارزانترین زیست پلیمرهای پلیساکاریدی ...
 
- 
بررسی خواص فیزیکی فیلمهای خوراکی بر پایه نشاسته ذرت و پودر بادمجان حاوی اسانس پونه کوهی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-01-21)زمینه مطالعاتی: افزودن اسانس پونه کوهی میتواند سبب بهبود خواص فیزیکی فیلمهای بر پایه پودر بادمجان و ذرت شود. هدف: هدف از این پژوهش تهیه فیلمهای خوراکی پایه نشاسته و پودر بادمجان و بررسی ...
 
- 
بهینه سازی شرایط استخراج آلژینات سدیم از جلبک قهوه ای ایرانی به روش سطح پاسخ (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-01-21)زمینهمطالعاتی:آلژینیک اسید و آلژینات ها مصارف مهمی در صنایع غذایی، پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و نساجی دارند. هدف: هدف از این پژوهش بهینه ...
 
- 
تاثیر استفاده از شیره خرما بر ویژگیهای کیفی ماست بدون چربی (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-01-21)زمینه مطالعاتی: شیرهی خرما در مقادیر خاص میتواند جایگزین مناسبی برای چربی ماست باشد. هدف: استفاده از جایگزینهای چربی شیر در تولید فرآوردههای لبنی به منظور کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی ...
 
- 
تاثیر عصاره های آبی و اتانولی دانه شنبلیله بر کیفیت فیله کپور معمولی تلقیح شده با استافیلوکوکوس اورئوس (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-01-21)زمینه مطالعاتی: امروزه کاربرد عصاره گیاهان دارویی بجای نگهدارندههای شیمیایی در محصولات شیلاتی رو به افزایش است.هدف: مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر عصارههای آبی و اتانولی ...
 
- 
تولید بامیه با استفاده از پوشش پروتئین آبپنیر و بررسی ویژگیهای کیفی آن طی نگهداری (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-01-21)زمینه مطالعاتی: بامـیه یکی از شیرینیهای سنـتی است که به روش سـرخ کردن عـمیق تولید مـیشود و دارای محـتوی روغن بالایی است. هدف پژوهش: در این تحقیق پوششدار کردن بامیه با استفاده از پوشش ...
 
- 
تولید نانودیسپرسیون کورکومین با استفاده از دو روش آب مادون بحرانی و روش جایگزینی حلال و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی آنها (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-01-21)زمینه مطالعاتی: کورکومین به عنوان رنگدانه طبیعی موجود در زردچوبه دارای خواص منحصر به فردی میباشد که قابلیت استفاده از آن در فرمولاسیونهای غذایی و دارویی را افزایش داده است. حلالیت پایین این ماده در ...
 
- 
مقایسهی ویژگیهای ضدمیکروبی و فیزیکیشیمیایی فیلمهای امولسیونی بر پایهی کربوکسی-متیل سلولز حاوی ماکرو و نانوامولسیون اسانسروغنی دارچین (دانشگاه تبریزUniversity of Tabriz, 2020-01-21)زمینه مطالعاتی: افزودن محلول نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین باعث بهبود برخی از ویژگیهای فیزیکیشیمیایی وضدکپکی فیلمهای امولسیونی گردد. هدف: هدف از این مطلعه تهیه ماکروامولسیون اسانسروغنی ...
 



