دوره 18, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
بررسی ترکیبهای شیمیایی روغن اسانسی آویشن کرمانی Thymus carmanicus JALAS, spec. nov (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)سرشاخههای گلدار آویشن کرمانی Thymus carmanicus JALAS. Spec. nov از ارتفاع 2250 متر کوهستان چهارباغ (استان گلستان)، در اواسط تیرماه 1380 جمعآوری گردید و به روش تقطیر با بخار آب اسانسگیری و بازده اسانس 0.82 بدست ...
 
- 
بررسی مقایسهای اسانس سنبل الطیب کوهستانی Valeriana sisymbriifolia Vahl از سه منطقه رویشگاهی (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)اهمیت گونههای دارویی و خاصیت آرام کنندگی بعضی از آنها بر هیچکس پوشیده نیست، با توجه به گونههای سنبل الطیب که بهصورت خودرو و دست کاشت در مناطق مختلف کشور مشاهده میشود، اقدام به جمعآوری ریشه گونه سنبل الطیب کوهستانی با ...
 
- 
بررسی تأثیر سیستمهای مختلف تغذیه بر عملکرد و میزان اسانس دانه گیاه دارویی زنیان (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)به منظور مطالعه تأثیر کودهای شیمیایی، آلی و تلفیق آنها بر عملکرد و میزان اسانس دانه گیاه دارویی زنیان (Carum copticum) تحقیقی در سالهای زراعی 1381-1380 در ایستگاه تحقیقات کشاورزی قزوین در قالب طرح بلوکهای کامل ...
 
- 
مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس Sequoia sempervirens حاصل از کشت بافت با پایه اصلی (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)سکویا درختی بسیار بزرگ و همیشه سبز است که ارتفاعی بین 45 تا 90 متر دارد. این درخت بومی سواحل اقیانوس آرام است که در ایران نیز کاشته شده است. سرشاخههای انتهایی مورد آزمایش از یکی از پایههای سکویا در نهالستان رضوانشهر ...
 
- 
مقایسه دو دستگاه تقطیر با بخار(طراحی جدید)و اثرات آنها بر میزان و ترکیبهای اسانس نعناع فلفلی Mentha x piperita L. (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)گونههای نعناع از جمله گیاهان بسیار مهم میباشد که در صنایع دارویی، بهداشتی و غذایی مصرف وسیعی دارد. نمونه نعناع فلفلی در تیرماه 1380 از مجتمع تحقیقاتی البرز (مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی) جمعآوری و از برگ خشک با مقایسه ...
 
- 
بررسی ویژگیهای گیاهشناختی و اکولوژیکی گونههای مختلف جنس افدرا در ایران (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)بواسطة اهمیت گونههای مختلف جنس افدرا از جهت تولید آلکالوئیدهای افدرین و پزدوافدرین، جمعآوری گونههای مختلف این جنس با توجه به منابع موجود از مناطق پراکنش طبیعی آنها در ایران انجام گرفت و سپس نمونهها شناسایی گردیدند.
 
- 
مقایسه ترکیبهای شیمیایی اسانس برگ گیاه زوفا (Hyssopus officinalis L.) در شرایط کشت و رویشگاه طبیعی (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)زوفا با نام علمی Hyssopus officinalis L.از گیاهان دارویی با ارزش است که در صنایع دارویی, بهداشتی و غذایی مورد مصرف قرار میگیرد. هدف از اجرای این تحقیق مقایسه اسانس برگ گیاه زوفا در شرایط کشت و رویشگاه ...
 
- 
ترکیبهای اسانس سرو مردابی (.Taxodium distichum (Lدر زمانهای مختلف تقطیر با آب (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)سرو مردابی Taxodium distichum (L.) در مناطق شمالی کشور رویش دارد. بذر این گیاه دارای اسانس فراوان و ترکیب عمده آن، آلفا – پینن میباشد. این ترکیب دارای فعالیتهای ضد التهابی و ضد انقباضی بوده و در صنایع عطرسازی ...
 
- 
شناسنامه جلد 18 (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)
 
- 
بررسی ترکیبهای اسانس پونه کرمانی M. longifolia (L.) Hud. var. kermanansis و پونه جنگلی M. longifolia (L.) Hud. var. kotschiana (موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشورResearch Institute of Forests and Rangelands, 2003-02-20)پونه از جمله گیاهان بسیار مهم معطر و دارویی است که مصارف گستردهای در صنایع مختلف دارد. هدف از این بررسی شناسایی و کاربرد ترکیبهای اسانس پونه میباشد. نمونه کشت شده پونه کرمانی M. longifolia (L.) Hud. var. ...
 



